druga się jeszcze nie urodziłaszukał miłej, ślicznej arabki lub Iranki (persowie) .. kandydatek sporo wiec i wybór trudny ...
Szukaj
druga się jeszcze nie urodziłaszukał miłej, ślicznej arabki lub Iranki (persowie) .. kandydatek sporo wiec i wybór trudny ...
Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 19-11-2015 o 10:54
pani i-ręka ... raczej nie ...
Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 19-11-2015 o 11:10
Bo obok się zrobiło... głośniej: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=267250.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Hm przypomina mi dyskutanta z KKMu;p Dobrze że ten problem jest chociaż w innym wątku niż tu;]
Michel - myślałem nad tym contaxem 90/2.8... Całkiem fajnie zdjęcia wyglądająAle zastanawiam się jak się ma do SAMa 85/2.8 (do którego przejściówkę już w sumie mam). Ponoć SAM jest również całkiem dobry. Miałeś z nim może do czynienia?
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Bocian Stylita Wyższy i Bocian Stylita Niższy:
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Miałem tego SAM-a ze 3 razyTo fajne szkiełko, nieduże, lekkie i przyzwoite optycznie. Kiedyś wydawało mi się głośne, ale od Sonnara głośniejsze nie będzie
Nie ta jakość wykonania, ale za to AF na pewno będzie sprawniejszy, czy to przez LA-EA4, czy LA-EA3 z nowszymi puszkami.
Mam jeszcze 35/2, ale planuję jednak wymienić na 45/2. 35-tka nie jest za specjalna na Soniaczu...
Na g2 czy g1 tez nie była tak wybitna jak 28 czy 45
Skontaktuj się z nami