Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Tuchów...

Domyślnie

Miodzio. Bardzo ładnie wypełniony kadr, a światło...gra tu główne skrzypce. Przebłyski na pierwszoplanowych drzewach plus architektura i pięknie pozłocony plan trzeci. Dzieje się na tej focie pięknie. Bardzo mi się podoba ta fota. Bardzo.
    Fuji

Domyślnie

Światło fajne trafiłeś. A ciut szerzej nie dało rady pstryknąć, aby nie ucinać budowli z lewej?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Brakuje tam kapkę, to fakt, ale wraz z tym kawałkiem pojawiał się w lg rogu nieciekawy element. Fragment mocno oświetlonego kolejnego planu.
    Nie jestem zwolennikiem "klonowania" dlatego wybrałem ten ciaśniejszy kadr.
    NIKON

Domyślnie

Też trochę się przyczepię ciasnoty z lewej strony, ale takie światło wiele wybacza Wiesz co robisz, więc skoro piszesz że tak było lepiej muszę uwierzyć - chociaż nie pamiętam aby tam były jakieś dominujące punkty w tle (a też tam kiedyś byłem...).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Brakuje tam kapkę, to fakt, ale wraz z tym kawałkiem pojawiał się w lg rogu nieciekawy element. Fragment mocno oświetlonego kolejnego planu.
    Nie jestem zwolennikiem "klonowania" dlatego wybrałem ten ciaśniejszy kadr.
    Rozumiem, nieraz tak jest, że trzeba wybierać tzw. mniejsze zło.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    (a też tam kiedyś byłem...).
    to zapewne pamiętasz, że zdjęcie można zrobić niekoniecznie z tego samego miejsca i stosując inną ogniskową, lub kadrować po... O
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    to zapewne pamiętasz, że zdjęcie można zrobić niekoniecznie z tego samego miejsca i stosując inną ogniskową, lub kadrować po...
    To prawda

Domyślnie

Piękna fotografia. Gratuluję . Świt?

Domyślnie

Miało się ku zachodowi...
    NIKON

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów