Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie "Winter is coming."

...no właśnie, nadchodzi. Moja ulubiona pora roku, tak rzadko odwiedzająca południowe rejony Albionu.

Zapraszam pod pomnik poświęcony jakże dzielnemu wierzchowcowi, który to goniąc za lisem, roku pańskiego 1733, poniósł swego szalonego pana w padół głęboki na dwadzieścia pięć stóp!
    Ten zwariowany duet następnej jesieni w niewielkiej wiosce nieopodal Winchesteru, wygrał odznakę jakże prestiżowych wówczas polowań na lisy.

Oryginalna inskrypcja z płyty owego monumentu:

"Underneath lies buried a horse,
    the property of Paulet St. John Esq.,
    that in the month of September 1733
    leaped into a chalk pit twentyfive feet deep
    a foxhunting with his master on his back.
    And in October 1734
    he won the Hunters Plate on Worthy Downs
    and was rode by his owner
    and was entered in the name of
    "Beware Chalk Pit". "

Pozdrawiam odwiedzających
    (i zachęcam do oglądania na ciemnym forum )

Domyślnie

Lubię taki minimalizm. Choć osobiście ciut inaczej bym skadrował i dodał dyskretną ramkę by odciąć biel, ale to drobiazg. Obrazek jest sympatyczny

Domyślnie

Dziękuję
    Kusiło mnie, co by zamknąć to w kwadracie od prawej, ale wybrałem z większą ilością powietrza.
    Co do ramki, to lubię je i kiedyś się w nie bawiłem, ale to było dość wtórne więc czas coś zmienić
    (Dlatego zachęcałem do oglądania na "forum ciemne")

Pozdrawiam =)

Domyślnie

Jak minimalizm to minimalizm.

+

Domyślnie

Eee tam. Minimalizm by był, gdyby tylko wierzchołek tej wieży było widać.
    Jacek

Domyślnie

Jasne czy ciemnie forum nie ma znaczenia, to nie pomoże zdjęciu, które moim zdaniem jest słabe.
    Na plus opis.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Właśnie czytam trzeci raz sagę Martina i mnie tytuł przyciągnął.... i spodziewałem się czegoś, a tu nic....
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

bywały takie sytuacje na forum wielokrotnie w których to opisy zdecydowanie wygrywały ze zdjęciami. Tu jest tak samo. Może fota niekoniecznie do kosza bo zamysł jakiś może i był, ale publiczne pokazywanie ? Hmm.. Ja tu niestety nic ciekawego nie widze. Zdjęcie jakich milion na świecie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    Jak minimalizm to minimalizm.
    Tak mi się skojarzyło

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Eee tam. Minimalizm by był, gdyby tylko wierzchołek tej wieży było widać.
    No wiesz, nie chciałem popadać w skajności

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Jasne czy ciemnie forum nie ma znaczenia, to nie pomoże zdjęciu, które moim zdaniem jest słabe.
    Na plus opis.
    Pozdrawiam Mirek
    Cytat Zamieszczone przez Ned Stark Zobacz posta
    Właśnie czytam trzeci raz sagę Martina i mnie tytuł przyciągnął.... i spodziewałem się czegoś, a tu nic....
    Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    bywały takie sytuacje na forum wielokrotnie w których to opisy zdecydowanie wygrywały ze zdjęciami. Tu jest tak samo. Może fota niekoniecznie do kosza bo zamysł jakiś może i był, ale publiczne pokazywanie ? Hmm.. Ja tu niestety nic ciekawego nie widze. Zdjęcie jakich milion na świecie.
    O gustach się nie dyskutuje, rozumiem Wasze zdanie i Wasze racje, nie dowiedziałem się jednak od Was co i jak zrobić, by moje zdjęcia były lepsze.
    @ stock - pozwól zatem, że to ja zadecyduję co pokazywać publicznie

Pozdrawiam =]

Uprawnienia umieszczania postów