Szukaj
Dzięki serdeczne wszystkim za rady. Ostatecznie po kilku podejściach do X-T1. Sprzedałem cały zestaw ze stajni N i kupiłem właśnie X-T1 z 35mm 1.4. Muszę powiedzieć, że sprzęt spełnia moje oczekiwania. Troszkę zawodzi trzymanie aparatu ale po ustawieniu wszystkich przycisków funkcyjnych na ergonomię nie mogę narzekać. Ponadto ten wizjer... Mam sporą wadę wzroku, mimo to dostrzegam jego wielkość. Wyświetlane są na nim wszystkie potrzebne informacje.
Były D90 i D7100 wraz ze szklarnią - Obecnie X-T1 + 35mm 1.4
[QUOTE=Remol71;3607202]No tak. Macanie łapami to podstawa fotografiiOsłabiają mnie takie porady. Wynika z nich, że każdy powinien dźwigać jedynkę
[/QUO
jak jestes słaby to się połóż,
a propos macania to kolega Walenhovv , jakkolwiek ocenił X-t1 pozytywnie , to jednak dość wyraźnie zwrócił uwage "troszke zawodzi trzymanie aparatu".
Dla innych to może być "nie troszkę"
No wiec ja jakies 5 lat temu mialem takie same rozterki jak Ty. Urodzily mi sie blizniaki, D700 byl za wielki i ciezki do tachania z wozkiem, sankami, torbami i wszystkim innym i przesiadlem sie tez na Fuji. Najpierw X-E1, potem X-T1. Dzieci podrosly, juz jest mniej rzeczy do tachania i wrocilem do pelnej klatki Nikona. Obstawiam, ze zatoczysz takie samo kolo
Pzdr
usuniety bo obrażał uczucia religijne
Skontaktuj się z nami