Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Gatebil Norway lll

Trzecia odsłona norweskiej imprezy motoryzacyjnej o nazwie Gatebil. D700 i D7200

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Domyślnie

Bardzo fajny secik
    Najlepsze to 10, 1, 6, 8 w takiej kolejności
    Może dla tego że ujęła mnie ta Beta. Wygląda Przez zaje… Przed oglądnięciem twojego seta widziałem zdjęcie tej betki u Eirik Aadde przy zachodzie słonka.
    Dla tego Pytanie masz coś jej w kolorze?
    I z ciekawości po proszę ustawienia na 10?  widzę dużą przesłonę
    Co mi nie pasuje to zamysł robienia czarno białego tła i zostawienia koloru auta na 9

Domyślnie

Widzę sowart że mamy podobny gust bo z tego zestawu zdjęć to właśnie 10 wydaje mi się najmocniejsza. Jeszcze nie jest to do końca takie zdjęcie jakbym chciał, ale już całkiem blisko. Zdjęcie z mojej wizji zrobię w przyszłym roku.
    Więc jeśli chodzi o zdjęcie nr 10 to:
    - D700, preselekcja czasu, 1/100s, ISO 200, f14, 300mm

Może takie?

D700, manual, 1/100s, ISO 200, f7,1, 170mm

Jeśli chodzi o zdjęcie nr 9 to uwierz lub nie, ale biłem się z myślami czy to zrobić. Nazbierałem tam za dużo syfu w tle, a z innego kąta nie było szans na rozsądny kadr.

Domyślnie

Dla mnie number 1 jest jedynka. Podoba mi się kadr, konwersja, i dynamika. Czyli wszystko
    Fuji

Domyślnie

ostatnie fajne może za centralnie ale autko robi swoje

Domyślnie

Dzięki panowie za komentarze. Następne drifty dopiero w przyszłym roku, natomiast w okresie zimowym wrzucę pewnie coś z rajdów, czyli to co kocham najbardziej

Domyślnie

Ja jeszcze jeden Trening będę miał przed sobą

Domyślnie

waaaaaa! Meegaaaa!

Na początek ****...e za zdjęcia z parku maszyn które zupełnie nie pasują do setu. Tylko 7 sie jakoś broni reszta to byle pstryki w BW.

To teraz do zachwytów
    11 jest mega bo oddaje niesamowite wrażenie ruchu. Takie panoramowanie ale jeszcze z odczuciem tego co sie tam dzieje. Bajka! Nawet moja dziewczyna sie wyrwała i mówi "o to! Jakie fajne!" podobnie z 1,5 i 10! Zaj...biaste!
    15 też mi sie bardzo podoba ale moge być nieobiektywny bo tyłki w drifcie maja u mnie zawsze większego plusa
    COŚ TAM PSTRYKAM: FB , 500px ,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pingwinGTS Zobacz posta
    waaaaaa! Meegaaaa!

Na początek ****...e za zdjęcia z parku maszyn które zupełnie nie pasują do setu. Tylko 7 sie jakoś broni reszta to byle pstryki w BW.

To teraz do zachwytów
    11 jest mega bo oddaje niesamowite wrażenie ruchu. Takie panoramowanie ale jeszcze z odczuciem tego co sie tam dzieje. Bajka! Nawet moja dziewczyna sie wyrwała i mówi "o to! Jakie fajne!" podobnie z 1,5 i 10! Zaj...biaste!
    15 też mi sie bardzo podoba ale moge być nieobiektywny bo tyłki w drifcie maja u mnie zawsze większego plusa
    Do zdjęć z parku maszyn w moich relacjach będziesz się musiał przyzwyczaić, ponieważ zawsze staram się pokazać coś poza bolidami w ruchu
    Zdjęcie 11 które tak się Tobie podoba to zdjęcie zrobione przy ogniskowej 75mm, czyli najkrótszej z całego zestawu zdjęć dynamicznych i na tym konkretnym torze nie miałbym szans zrobić tego zdjęcia bez akredytacji. Masz dobre oko.

Domyślnie

Ale ja nie twierdze ze z parku maszyn zdjęcie nie może być dobre. Poprostu te ktore dałeś są wyjatkowo słabe i to bw takie na sile. Kłuje w oczy zwłaszcza mieszajac je z tymi w ruchu które sa bardzo dobre.
    COŚ TAM PSTRYKAM: FB , 500px ,

Uprawnienia umieszczania postów