Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Gdański ślimak

Fuji

Domyślnie

Elegancko to zrobiłeś. Podoba mi się kadr, porządek w kadrze mimo tego że fishem łapie się dużo bałaganu (bo to jest fish, prawda?), konwersja nie gubiąca szczegółów, chropowate ziarno, i nawet ładnie gra ta cienka ramka. Nawet nie spodziewałem się, że stać mnie na tyle entuzjazmu

Domyślnie

Bardzo elegancki obraz. Prawie abstrakcja geometryczna. Podoba mi się kompozycja. Dynamiczna, a jednocześnie harmonijna. Świetne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Elegancko to zrobiłeś. Podoba mi się kadr, porządek w kadrze mimo tego że fishem łapie się dużo bałaganu (bo to jest fish, prawda?), konwersja nie gubiąca szczegółów, chropowate ziarno, i nawet ładnie gra ta cienka ramka. Nawet nie spodziewałem się, że stać mnie na tyle entuzjazmu
    Cytat Zamieszczone przez highseas Zobacz posta
    Bardzo elegancki obraz. Prawie abstrakcja geometryczna. Podoba mi się kompozycja. Dynamiczna, a jednocześnie harmonijna. Świetne.
    Dzięki bardzo, za komentarze. Fajnie, że moja wizja tego miejsca przypadła Wam do gustu.
    creep, tak to fiszka. Wiele mam zdjęć tych schodów. Pewnie jak każdy kto był w tym miejscu. Poczyniłem sporo prób i szerokimi i węższymi szkłami, ale nigdy jakoś z efektu zadowolony nie byłem. Pełno przeszkadzajek, ludzi. Zawsze za wazko lib za szeroko. I jakoś ostatnio miałem przy sobie rybkę. Spojrzałem przez wizjer i bardzo mi się spodobało co w nim zobaczyłem.
    Jeszcze raz dzięki
    Fuji

Domyślnie

Podoba mi się ta surowizna. Bardzo
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Dobrej zdjęcie, ślimak ładnie pokazany, konwersja również mnie przekonuje. Trochę rozprasza mnie tło, ale może to efekt przyzwyczajenia do typowego ujęcia tego rodzaju tematu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Podoba mi się ta surowizna. Bardzo
    A fakt klimat rzeczywiście surowy tam jest
    Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    Dobrej zdjęcie, ślimak ładnie pokazany, konwersja również mnie przekonuje. Trochę rozprasza mnie tło, ale może to efekt przyzwyczajenia do typowego ujęcia tego rodzaju tematu.
    Szeroko jest. Jakoś kompozycyjnie mi się zgrały linie
    Dzięki za odwiedziny i pozostawione słowo.
    Fuji

Domyślnie

Za poprzednikami - bardzo udane zdjęcie.
    Ten pion zawiera w sobie 2 niezłe kwadraty: jeden rozpoczynający się od góry, drugi - od dołu

Domyślnie

Przyłączam się do ocen pozostałych.
    Chciałabym mieć takie zdjęcie na ścianie w domu, mogłabym się na nie gapić - serio.
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Domyślnie

Przyjemne w odbiorze, podoba się, widać że wszystko przemyślane i poukładane
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów