Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Kamera sportowa

Domyślnie Kamera sportowa

Rozglądam się za kamerą sportową, ale szukam czegoś za mniejsze pieniądze niż GoPro. Macie może jakieś doświadczenia z chińskimi xiaomi i SJ? Kamera ma być zamontowana w jednym miejscu i ma nagrywać . Obraz z niej będzie montowany razem z wideo zarejestrowanym kamerą Panasonic SD900 w 1080/50p

Domyślnie

Jak bardzo zależy Ci na jakości? Mam SJ4000 (nie jestem pewien co do jej oryginalności) i mam Hero4 black. Jest wyraźna różnica między 1080p z jednej i drugiej.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Kamera ma służyć do kilkusekundowych powtórek bramek. Obraz nie może wyglądać jak z kalkulatora, ale nie musi być żyletą jak z transmisji TV

Domyślnie

Jeśli poczekasz do weekendu to zrobię porównanie SJ4000 vs GoPro i wrzucę sample. Sam ocenisz czy Ci odpowiada.

Domyślnie

eBay w UK

Domyślnie

Powtórki goli, to się w zwolnionym tempie podaje. SJ4000 się do tego nie nadaje, wiem bo mam(prawdziwe chińskie). Karne też nią nagrywałem. Szukaj czegoś co robi co najmniej 60klatek/sekunda w FullHD
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymony Zobacz posta
    Powtórki goli, to się w zwolnionym tempie podaje. SJ4000 się do tego nie nadaje, wiem bo mam(prawdziwe chińskie). Karne też nią nagrywałem. Szukaj czegoś co robi co najmniej 60klatek/sekunda w FullHD
    W zwolnionym daje z głównej kamery, z kamery za bramką chce dawać w normalnym tempie.
    Xiaomi Yi z tego co widzę, ma nagrywanie w 60 klatkach/sekundę
    @szymony możesz wysłać wideo z SJ4000 o jakim wspominałeś na jakiś serwer? Chodzi mi o goły plik z prosto z kamery

Domyślnie

Jeśli nie przeszkadzają Ci wibracje motocykla to mogę cos wybrać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Jeśli nie przeszkadzają Ci wibracje motocykla to mogę cos wybrać.
    Chętnie zobaczę

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów