Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: J&P

Domyślnie J&P

Poniżej 15 ujęć z reportażu Justyny i Piotra. Więcej zdjęć można zobaczyć na blogu Zdjęcia wykoane nikonem d750+d700. Zapraszam do komentowania

Domyślnie

Bezpretensjonalne, bez wydziwiania i sztuczności, z naturalnym ciepłem, nie wymuszone a przeciwnie - na swobodnym i niepozowanym luzie, bez szukania pseudoartyzmu, co bardzo ważne bez epatowania filtrami i obróbkowymi dziwactwami, na koniec z dużym wdziękiem, lekkością i swobodą.

Mnie bardzo podchodzą, są takie, jak powinny. Acha, i widać, że młodzi jeszcze darzą się uczuciem.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

15, moc na 4ce troche mnie drażni pełna dziura przez co tylko dłonie pokazane są a na nich w sumie nic, elegancki by był szczegół dłoni PM gdzie ma pierścionek. A na 3ce ucięte nogi ale to już czepialstwo.
    Ogólnie bardzo fajny reportaż
    D810 | N 105 2.8 micro | N 24-70 2.8 | N 85 1.8 | N 50 1.4 | SB-900 |
    FUJI XT-1 | 18-55 | 23 1.4 |

Domyślnie

Mało komentarzy tu coś, tak nie może być.

... chociaż nie mam za dużo do dodania, wszystko już zostało powiedziane. Zgadzam się z Bomblem, mam dokładnie takie same odczucia.
    Gratulacje dla autora.
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Domyślnie

Dziękuję za nieliczne komentarze:P

Cytat Zamieszczone przez RafaIski Zobacz posta
    15, moc na 4ce troche mnie drażni pełna dziura przez co tylko dłonie pokazane są a na nich w sumie nic, elegancki by był szczegół dłoni PM gdzie ma pierścionek.
    robiąc to zdjęcie chciałem pokazać gest oraz uczucie bliskości PM . Lubię takie zbliżenia i zawsze je robię jeśli widzę takie zachowania. MZ większa głębia nie pozwalałaby skupić się na głównym temacie zdjęcia.

Domyślnie

ładne proste zdjęcia, bez skosów, bez mieszania milionów efektów, efex pro itp. Takie powinny być dokumentacje z Reportaży Ślubnych

Domyślnie

Wszystkie robione D750, czy któreś jest D700 tak z ciekawości?

Domyślnie

3,4,7 były robione d700, pozostałe d750

Uprawnienia umieszczania postów