Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Aviator

Domyślnie Aviator

Halo!

Jedna z moich ostatnich gorrracych sesji w Hiszpanii (i to nie tylko dlatego ze temperatura 40stopni, a dziewczyny w bieliznie Agent Provocateur!!!)

Pozdrawiam cieplo!

Domyślnie

Masakra jak zawsze.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    Aparat

Domyślnie

Super. Nie wszystkie twoje zdjęcia do mnie przemawiają ale te są absolutnie świetne.
    Całkowicie czyste, wręcz sterylne ale w takim pozytywnym znaczeniu grama plastiku tu nie widzę. Cudo.
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

podziwiałem już na fejsie, najwyższa półka jak zwykle
    nie jestem chyba jedyny, który domaga się Asiowego DVD?
    Najlepiej po angolsku z napisami dla rodaków, ale w języku światowym

Domyślnie

Brak mi słów
    Mistrzostwo świata!
    ['O]

Domyślnie

Zdjecia piekne, mistrzowski postprocessing. Jakimi liniami trzeba latac, aby moc taki personel spotkac ?
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

nie umiem ocenić tych zdjęć w należnej im kategorii glamour. Nie mam warsztatu, nie umiem, nie znam się, i w jak już kiedyś chyba Kalinie napisałem: w ciemno przyjmuję, że spełniają wszystkie wymogi techniczne i estetyczne zdjęć tego typu.
    Pierwszy chyba raz nie bije mi żywiej serce, kiedy patrzę na Twoje zdjęcia. Doskonałość, sterylność, przepraszam ale "plastikowość" modelek powodują, że w moich oczach przestają ... pachnieć człowiekiem, kobietą.
    Wszystko tu tak ostre, perfekcyjne, oczywiste... ni jednego punkciku, o który mógłbym zahaczyć wyobraźnię ...
    myślę co piszę

Domyślnie

Czym było doświetlane?

Domyślnie

Bajka, mistrzostwo świata w każdym calu

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów