Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Aviator

Domyślnie

Świetne zdjęcia, kadry, modelki, światło i obróbka pierwsza klasa ! szacun !
    D700 + D750+D90+N35/1.8+N85/1.8+N28/1.8+SB900+YN602

Domyślnie

wow, pozazdroscic tylko modelek
    ZDJECIE SWIETNE
    Niezgodny z regulaminem link w stopce

Domyślnie

wow, świetny klimat. Fajnie byłoby zobaczyc przed obrobka bo pp takich zdjec mnie bardzo ciekawi

Domyślnie

Dżoana, kosmosy pokazujesz Gratulacje, świetne zdjęcia. Zaś będę zazdrościł tych kolorów i ich współgrania.

Fotti
    Gość

Domyślnie

Najlepsze !

Domyślnie

Chciałbym powiedzieć, że bardzo ale to bardzo ładna kolorystyka zdjęć ( masz świetny warsztat Joanno) kolory są bardzo apetyczne, ale jeśli miałbym się przyczepić do czegoś to niestety słaba gra modelek. Na większości zdjęć dziewczyny pozują przykładając rękę do twarzy ( w różnych konfiguracjach) co jest niestety dość monotonne i moim zdaniem powoduje, że edytorial jest słabszy niż mógłby być. Dziewczyny nie grają na zdjęciach, nie ma takiej specyficznej "interakcji".
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

Domyślnie

Świetny set! Jak dla mnie modelki mogłyby w ogóle "nie grać" ponieważ uwagę skupiłem na oświetleniu tematu i kolorach

Fajny zarys konia na kadłubie

PS. Nadal d3?
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Poza wspomnianą lekką monotonnią pozowania - genialne. Jak zwykle świetna robota.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów