Szukaj
Numer osiem się zdecydowanie wybija. Świetny kadr, ten paproch mi tylko przeszkadza, wywal go i będzie idealne na ścianę.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
11 jak dla mnie. Nie wiem, czy nie zrobiłbym w cz-b. Ale klimat na zdjęciach jest.
https://www.facebook.com/lookandphoto trochę bloga
Zdjęcia są świetne i pewnie musiałeś trochę pochodzić, żeby złapać te chwile. Jesteś dobrym ulicznikiem.
Nie wiem, co napisać.
Dziękuję Ci bardzo ale jednak nie do końca tak to czuję. Ciągle mam duże opory aby do obcych ludzi naprawdę blisko podchodzić. Widzę sytuację, chciałbym podejść bliżej ale jakoś mam wewnętrzny opór. Powoli to przełamuję ale chyba jeszcze czasu potrzeba. A co do łażenia to tak, trochę kilometrów człowiek narobi ale tylko takie zwiedzanie mnie interesuje.
Coś Ty, nawet jakbym miał to zrozumieć dosłownie to i tak dość trudno mnie obrazić.
Dziękuję Wam za wizytę i podpowiedzi. Pozdrawiam
Zdjęcia świetne. Inny kraj, ludzie, obyczaje. Inna rzeczywistość od naszej, dlatego podoba się bardzo.![]()
[QUOTE=wolnyslimak;3591694]Dziękuję Ci bardzo ale jednak nie do końca tak to czuję. Ciągle mam duże opory aby do obcych ludzi naprawdę blisko podchodzić. Widzę sytuację, chciałbym podejść bliżej ale jakoś mam wewnętrzny opór. Powoli to przełamuję ale chyba jeszcze czasu potrzeba. A co do łażenia to tak, trochę kilometrów człowiek narobi ale tylko takie zwiedzanie mnie interesuje.
Mam dokładnie to samo. Brakuje mi tupetu, więc wiem co czujesz w takich sytuacjach. A później człowiek żałuje.
Nie wiem, co napisać.
Skontaktuj się z nami