Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Brytyjczycy

Domyślnie Brytyjczycy

...przynajmniej mam taką nadzieję. Zdjęcia z ulic miast Preston, Blackpool i Liverpool w Anglii. Edynburg oraz Glasgow w Szkocji i Belfast, Irlandia Północna. Zapraszam.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Domyślnie

Numer osiem się zdecydowanie wybija. Świetny kadr, ten paproch mi tylko przeszkadza, wywal go i będzie idealne na ścianę.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Numer osiem się zdecydowanie wybija. Świetny kadr, ten paproch mi tylko przeszkadza, wywal go i będzie idealne na ścianę.
    Raczej na ścianie tej pani nie chciałbym mieć Ale śmieć obok do wywalenia.

Domyślnie

11 jak dla mnie. Nie wiem, czy nie zrobiłbym w cz-b. Ale klimat na zdjęciach jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    11 jak dla mnie. Nie wiem, czy nie zrobiłbym w cz-b. Ale klimat na zdjęciach jest.
    Dziękuję. Ja osobiście b&w staram się używać baaardzo oszczędnie i nie wiem czy jedno pośród wielu kolorowych dobrze by wyglądało? Choć 12-ka może właśnie by taka pasowała?

Domyślnie

Zdjęcia są świetne i pewnie musiałeś trochę pochodzić, żeby złapać te chwile. Jesteś dobrym ulicznikiem.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiciuD300 Zobacz posta
    Jesteś ulicznikiem.
    Na bank że się obrazi...
    Ostatnio edytowane przez mrozen4 ; 05-08-2015 o 11:40

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiciuD300 Zobacz posta
    Zdjęcia są świetne i pewnie musiałeś trochę pochodzić, żeby złapać te chwile. Jesteś dobrym ulicznikiem.
    Dziękuję Ci bardzo ale jednak nie do końca tak to czuję. Ciągle mam duże opory aby do obcych ludzi naprawdę blisko podchodzić. Widzę sytuację, chciałbym podejść bliżej ale jakoś mam wewnętrzny opór. Powoli to przełamuję ale chyba jeszcze czasu potrzeba. A co do łażenia to tak, trochę kilometrów człowiek narobi ale tylko takie zwiedzanie mnie interesuje.

Cytat Zamieszczone przez mrozen4 Zobacz posta
    Na bank że się obrazi...
    Coś Ty, nawet jakbym miał to zrozumieć dosłownie to i tak dość trudno mnie obrazić.

Dziękuję Wam za wizytę i podpowiedzi. Pozdrawiam

Domyślnie

Zdjęcia świetne. Inny kraj, ludzie, obyczaje. Inna rzeczywistość od naszej, dlatego podoba się bardzo.

Domyślnie

[QUOTE=wolnyslimak;3591694]Dziękuję Ci bardzo ale jednak nie do końca tak to czuję. Ciągle mam duże opory aby do obcych ludzi naprawdę blisko podchodzić. Widzę sytuację, chciałbym podejść bliżej ale jakoś mam wewnętrzny opór. Powoli to przełamuję ale chyba jeszcze czasu potrzeba. A co do łażenia to tak, trochę kilometrów człowiek narobi ale tylko takie zwiedzanie mnie interesuje.

Mam dokładnie to samo. Brakuje mi tupetu, więc wiem co czujesz w takich sytuacjach. A później człowiek żałuje.
    Nie wiem, co napisać.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów