Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie

Fajna miejscówka
    1 wieża leci w lewo i na niebie brakuje kontrastu
    2 Najlepsza kadrowo, rzeka prowadzi ku górze , pobaw się z obróbką ( niebo )
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcom Zobacz posta
    Fajna miejscówka
    1 wieża leci w lewo i na niebie brakuje kontrastu
    2 Najlepsza kadrowo, rzeka prowadzi ku górze , pobaw się z obróbką ( niebo )
    Pozdrawiam
    Bo naturalnie miało być staram się robić zdjęcia tak żeby minimalnie używać obróbki, nie zawsze może się podobać

Taka ciekawostka, w wierzy na samej gorze te malutkie okienka to były cele dla więźniów i jakiś Polski obłędny idący w stronę Italii został pojmany i tam przetrzymywany.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Myszków,woj.Śląskie

Domyślnie

Dwójka najlepsza,tylko niebem trzeba się troszkę pobawić i będzie jeszcze lepiej
    Nikon D300s+Tamron 150-600 vc usd+Tokina 11-16 II+Tamron 17-50 Vc
    https://www.facebook.com/FotografiaK...homepage_panel

Domyślnie

w sumie to z tym niebem to juz zostalo zrobione, jedynie co mozna zrobic to powtorzyc zdjecia o zachodzie/wschodzie z wlasnie dobrze oswietlonym niebem i tak jak autor napisal ...wyszlo bardzo naturalnie i ja tak lubie wlasnie
    D7100 D750 , N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr

Domyślnie

Dziękuje za wypowiedzi

Słuchajcie aż się obudziłem, rzucił mi się obraz z błędem ortograficznym, przy autokorekcie kliknąłem chaotycznie na wiarę a powinno być "w wieży......"

Uprawnienia umieszczania postów