Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: D810 i MBD12

Domyślnie

Przyznam szczerze że nie wiem co teraz zrobić. A mianowicie, napisałem o problemie do Cyfrowe gdzie kupowałem aparat - wskazali by wysłać aparat do nich. Grip był kupowany w innej firmie. Czy najlepiej zebrać dokumenty zakupy i wysłać jedną paczką do serwisu Nikona?

Domyślnie

Oczywiście. Przecież Cyfrowe nie zrobi nic innego jak przepakuje sprzęt i wyśle do Nikona. Także nie ma co czasu tracić, tylko od razu z kartami gwarancyjnymi słać wszystko na fabryczny serwis.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Obelix Zobacz posta
    Oczywiście. Przecież Cyfrowe nie zrobi nic innego jak przepakuje sprzęt i wyśle do Nikona. Także nie ma co czasu tracić, tylko od razu z kartami gwarancyjnymi słać wszystko na fabryczny serwis.
    Dzięki za radę To powiedzcie mi tylko, wysyłając aparat i gripa do serwisu, wystarczą kopie faktur zakupu, karty gwarancyjne czy coś jeszcze ?

Domyślnie

http://www.nikon.pl/pl_PL/service_su...y+napraw.page?

Zgłoszenie, karta gwarancyjna i dowód zakupu. Zamów darmowego kuriera.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Cyfrowe powinno wymienic Ci sprzet na nowy. A dalej niech sie Nikon Polska tym martwi. Tak przynajmniej wyglada to w UK.

Do 14 dni mozna zwrocic towar bez podania przyczyny a do 28 wymienic na nowy w razie problemow.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zdebik Zobacz posta
    Cyfrowe powinno wymienic Ci sprzet na nowy. A dalej niech sie Nikon Polska tym martwi. Tak przynajmniej wyglada to w UK.

Do 14 dni mozna zwrocic towar bez podania przyczyny a do 28 wymienic na nowy w razie problemow.
    Z tego co się orientuje to do 14 dni można zwrócić towar bez podania przyczyn ale w przypadku kiedy nie nosi śladów użytkowania - chyba że się mylę to mnie poprawcie. Tym bardziej jeśli dobrze się orientuje to przy zakupie na firmę ten zapis nie dotyczy.

No to już zgłupiałem, lepiej wysłać do Cyfrowe czy do Nikona. Drobna uwaga to taka że grip był kupowany w innej firmie.

Domyślnie

A jak dlugo miales ten aparat?

Domyślnie

A jak dlugo miales ten aparat?
    Aparat mam od 08.07.2015 a grip przyszedł wczoraj kurierem.

Domyślnie

Pewnie kupiony online (aparat)

Domyślnie

Pewnie kupiony online (aparat)
    Kupiony online, ale odebrany osobiście - kwota pobrania była za wysoka by otrzymać go kurierem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów