Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie, w tamtym wątku nie wyciągano z cienia. W tamtym wątku miały być przykłady tej mitycznej wyższości C1Pro nad innymi programami. No i rzeczywiście, choć błagałem, żeby dawali te przykłady wyższości - to nie sposób się nie zgodzić z Boratem: gówno z tego wyszło. Nikt niczego wyższego nei pokazał, a jedyne ślady wyższości programu były w zapewnieniach słownych, że jest lepszy.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Nie, w tamtym wątku nie wyciągano z cienia. W tamtym wątku miały być przykłady tej mitycznej wyższości C1Pro nad innymi programami. No i rzeczywiście, choć błagałem, żeby dawali te przykłady wyższości - to nie sposób się nie zgodzić z Boratem: gówno z tego wyszło. Nikt niczego wyższego nei pokazał, a jedyne ślady wyższości programu były w zapewnieniach słownych, że jest lepszy.
    A masz linka? Bo nie mogę się doszukać takiego wątku.

Ja się właśnie zastanawiam na ile prawdziwe są opowieści o jakości obrazka z C1P.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    A masz linka? Bo nie mogę się doszukać takiego wątku.

Ja się właśnie zastanawiam na ile prawdziwe są opowieści o jakości obrazka z C1P.
    Pobierz i sobie sprawdz zamiast czytac w nieskonczonosc i zadawac pytania.

Wysyłane z mojego LG-P940 za pomocą Tapatalk 2
    Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tetunio Zobacz posta
    Pobierz i sobie sprawdz zamiast czytac w nieskonczonosc i zadawac pytania.
    Jeżeli będę miał więcej czasu na przegryzanie się przez soft to tak zrobię.

Dzięki za odpowiedzi
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Może dla Ciebie, mocno zaawansowanego obrabiacza, różnic nie ma.
    Dla mnie, a w sumie dla mojej żony, różnica była na tyle duża, że zastanawialiśmy się nad kupnem ósemki za 299 EUR. I całe na szczęście okazało się, że można było zrobić kombinację i dostać go za 89 EUR, co z chęcią zrobiłem. Najpierw pracowaliśmy na NX2 + CEP 3, potem kupiliśmy PS CS6 a wujek google dał cały zestaw CEP za darmo. A mimo wszystko kupiliśmy CP. I głównie w tym siedzimy. Nam jest łatwiej po prostu. Może kiedyś zmienimy zdanie na ten temat, ale zdecydowanie warto było - tak na stan dzisiejszy .
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

więc ja się wypowiem, bo zachwalałem C1 broniłem Go jak lew może nawet rywin
    i
    no właśnie, jakaś cholera mnie podkusiła na zainstalowanie LR CC
    i
    załamałem się.

po dwóch latach obcowania z C1 -przedtem korzystałem z LR 5.7
    uważam, że jednak LR lepszy.

może dużych różnic nie mam, ale w LR w dużo prostszy i szybszy sposób dochodzi się do efektu końcowego.

piszę to z bólem serca, bo polubiłem C1 poznałem go dość dogłębnie, ale na chwilę obecną LR/ 6 jest dla mnie lepszy niż C1/ 9
    ( nie fotografuję mody, więc nie wiem jak z dokładnymi odcieniami skóry )
    sypię łysy łeb popiłem i na kolanach wracam do Canossy.
    więc jak widać dyskusja co lepsze jest sztuką dla sztuki.
    to lepsze co komu lepiej pasuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cichy70 Zobacz posta
    więc ja się wypowiem, bo zachwalałem C1 broniłem Go jak lew może nawet rywin
    i
    no właśnie, jakaś cholera mnie podkusiła na zainstalowanie LR CC
    i
    załamałem się.

po dwóch latach obcowania z C1 -przedtem korzystałem z LR 5.7
    uważam, że jednak LR lepszy.

może dużych różnic nie mam, ale w LR w dużo prostszy i szybszy sposób dochodzi się do efektu końcowego.

piszę to z bólem serca, bo polubiłem C1 poznałem go dość dogłębnie, ale na chwilę obecną LR/ 6 jest dla mnie lepszy niż C1/ 9
    ( nie fotografuję mody, więc nie wiem jak z dokładnymi odcieniami skóry )
    sypię łysy łeb popiłem i na kolanach wracam do Canossy.
    więc jak widać dyskusja co lepsze jest sztuką dla sztuki.
    to lepsze co komu lepiej pasuje.
    niestety zgadzam się...

Uprawnienia umieszczania postów