Szukaj
ja naleze do najwierniejszych fanow umiejetnosci fotograficznych kolegi i zanim zazdrosnicy nic nie napisza, albo napisza ze im sie blysk w oku nie podoba- bardzo ladnie choc na 2 troche sie nozki jakby poplataly.
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 07-07-2015 o 22:32
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Dla mnie Epickie wszystkie po kolei! Przeglądam Twoje wyczyny i za każdym razem jestem zachwycony. Mógłbyś wrzucić parametry i ustawienia lamp, albo schemat?![]()
Na 1. ciut gryzą się gadka skóra twarzy z owłosionym prawym przedramieniem modelki...
Na pozostałych zdjęciach tego problemu nie widzę.
Nikon
Wolę umiar, konsekwencję etc.
Skoro z twarzy robi się "plastik" (sorki za określenie) a ręce zostawia takimi, jakie są, to później to tak właśnie wygląda. Szczególnie w tego typu zdjęciach. Na jedynce mnie to razi, o czym wspomniałem wcześniej, na pozostałych już nie. I tyle w temacie.
Nikon
Skoro to sesja ciuszków, to powinny być bardziej wyeksponowane. Na zdjęciach 1-4 jest moim zdaniem za dużo powietrza.
Nie wiem, co napisać.
To masz trudno w zyciu (z tym rażeniem), bo wiekszosc kobiet ma wlosy na rękach a na twarzy nie. I taki stan jest zupelnie naturalny. Dodatkowo kobiety nakładają makijaż na twarz, a na ręce już nie. Z tych dwóch powodów skóra twarzy może, a nawet powinna wygladać inaczej.
Pozdrawiam
Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu
Bardzo fajnie wyszło, rewelacyjna obróbka
Ale tu jest mowa o zdjeciach ze studia, gdzie wszystko jest retuszowane i nic nie jest naturalne. W tej konwencji te wloski przeszkadzaja.
Ja poza tymi wloskami zwrocilem tez uwage na zyly na stopach modelki, pewnie od pozowania w wysokim obcasie ale mozna by to bylo zretuszowac. Poza tym zdjecia profi.
usuniety bo obrażał uczucia religijne
Skontaktuj się z nami