Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Maturzysta - Split

Jeden z pierwszych portretów po zakupie lampy studyjnej. Czekam i dziękuję za wszelkie uwagi

OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Jeden z pierwszych portretów po zakupie lampy studyjnej. Czekam i dziękuję za wszelkie uwagi

OM-D 10 Mk II

Domyślnie

To dorzucę jeszcze jedno, bo coś cisza...

OM-D 10 Mk II

Oszczędny w słowach Awatar Noele
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Jeśli nie chcesz ciszy, a zda Ci się na coś amatorska opinia, to wg mnie trzecie najlepsze. W pierwszych dwóch cień na twarzy jest drażniący dla oczu, przynajmniej w moim odczuciu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Noele Zobacz posta
    Jeśli nie chcesz ciszy, a zda Ci się na coś amatorska opinia, to wg mnie trzecie najlepsze. W pierwszych dwóch cień na twarzy jest drażniący dla oczu, przynajmniej w moim odczuciu
    I dziękuję, każdy komentarz jest dla mnie ważny
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

To Twój brat?
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

ot zdjęcia twarzy - szczytów tu sie sięgnąłeś. Oświetleniowo również-może jakas blenda na pierwszych zdjęciach by się przydała ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misher Zobacz posta
    To Twój brat?
    Ma to jakieś znaczenie?

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    ot zdjęcia twarzy - szczytów tu sie sięgnąłeś. Oświetleniowo również-może jakas blenda na pierwszych zdjęciach by się przydała ?
    Czasem wystarczy spojrzeć w odbicie oka i zobaczyć co zostało użyte, ale po raz kolejny komentując moje zdjęcie tylko ograniczyłeś się do "pfff... ble ble".
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Tak tylko pytam bo podobny.
    Można było coś więcej wykrzesać niż grobowa minę. Tym bardziej jeżeli miedzy wami jest jakaś relacja juz zbudowana.
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misher Zobacz posta
    Tak tylko pytam bo podobny.
    Można było coś więcej wykrzesać niż grobowa minę. Tym bardziej jeżeli miedzy wami jest jakaś relacja juz zbudowana.
    Tak brat

Rozumiem. Masz na myśli jakieś wygłupy? Śmiechy? Chcieliśmy tak trochę na poważnie, ale w sumie dobry pomysł - jak zrobimy to dorzucę

A czy jak kolega wyżej też uważasz, że używając jednej lampy można zrobić ciekawszy efekt oświetleniowy? Do tej pory próbowałem na razie tylko 3 ustawień światła (bo tyle puki co znam).
    -butterfly
    -split
    -rembrandt

+/- powierzchnia odbijająca z boku +/- dołu
    OM-D 10 Mk II

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów