Jeden z pierwszych portretów po zakupie lampy studyjnej. Czekam i dziękuję za wszelkie uwagi
1.
Szukaj
Jeden z pierwszych portretów po zakupie lampy studyjnej. Czekam i dziękuję za wszelkie uwagi
1.
OM-D 10 Mk II
To dorzucę jeszcze jedno, bo coś cisza...
OM-D 10 Mk II
Jeśli nie chcesz ciszy, a zda Ci się na coś amatorska opinia, to wg mnie trzecie najlepsze. W pierwszych dwóch cień na twarzy jest drażniący dla oczu, przynajmniej w moim odczuciu![]()
To Twój brat?
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
ot zdjęcia twarzy - szczytów tu sie sięgnąłeś. Oświetleniowo również-może jakas blenda na pierwszych zdjęciach by się przydała ?
Tak tylko pytam bo podobny.
Można było coś więcej wykrzesać niż grobowa minę. Tym bardziej jeżeli miedzy wami jest jakaś relacja juz zbudowana.
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Tak brat
Rozumiem. Masz na myśli jakieś wygłupy? Śmiechy? Chcieliśmy tak trochę na poważnie, ale w sumie dobry pomysł - jak zrobimy to dorzucę
A czy jak kolega wyżej też uważasz, że używając jednej lampy można zrobić ciekawszy efekt oświetleniowy? Do tej pory próbowałem na razie tylko 3 ustawień światła (bo tyle puki co znam).
-butterfly
-split
-rembrandt
+/- powierzchnia odbijająca z boku +/- dołu
OM-D 10 Mk II
Skontaktuj się z nami