Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

GonzoG ale nie prosiłem ciebie abyś odpisywał mi na me pytanie i nie kazałem abyś się z nim zapoznał .... prosiłem tylko kto co by polecił kto z czego jest zadowolony i chyba na tym różnorakie fora są uważane aby pomóc innym a nie pisać tylko po to aby sobie posty nabijać bo z tego co widze to masz ponad 10 tyś a napewno w połowie nie odpowiedziałeś w 100 % .... bo każdemu każesz szukać ... pozdrawiam i życze 100 tyś postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturro202 Zobacz posta
    GonzoG ale nie prosiłem ciebie abyś odpisywał mi na me pytanie i nie kazałem abyś się z nim zapoznał .... prosiłem tylko kto co by polecił kto z czego jest zadowolony i chyba na tym różnorakie fora są uważane aby pomóc innym a nie pisać tylko po to aby sobie posty nabijać bo z tego co widze to masz ponad 10 tyś a napewno w połowie nie odpowiedziałeś w 100 % .... bo każdemu każesz szukać ... pozdrawiam i życze 100 tyś postów
    Jak byś naprawdę chciał i miał poszanowanie do forum, to.za nim zadalbys pytanie, które przerwała się już chyba że 100 razy, najpierw byś poszukał czy odpowiedź już jest.... A tak tylko robisz bajzel.

A fora są.od.tego aby pomagać i służyć pomocą, ale od tego aby służyć jako prywatna Infolinia...
    Pomoc to znaczy też dostęp do informacji, a nie niemal codzienne je powielanie.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

gdybym miał czas jak ty lajkować to bym sobie poszukał i o jaki bajzel tylko pytałem się a nikt poraz kolejny piszę nie kazał ci odp. widzę że ktoś ma problemy ... po przeczytaniu twoich postów tak wywnioskowałem ... może fora nie są dla ciebie ....

Domyślnie

[QUOTE=GonzoG;3574169]Jak byś naprawdę chciał i miał poszanowanie do forum, to.za nim zadalbys pytanie, które przerwała się już chyba że 100 razy, najpierw byś poszukał czy odpowiedź już jest.... A tak tylko robisz bajzel.

A fora są.od.tego aby pomagać i służyć pomocą, ale od tego aby służyć jako prywatna Infolinia...
    Pomoc to znaczy też dostęp do informacji, a nie niemal codzienne je powielanie.[/QUOTE A fora są.od.tego aby pomagać i służyć pomocą, ale od tego aby służyć jako prywatna Infolinia...
    Pomoc to znaczy też dostęp do informacji, a nie niemal codzienne je powielanie.
    i ty służysz pomocą ?

Domyślnie

używam cokin Pure harmonie ultra slim (przyjazna cena) i jest ok, ale nie mogę się pogodzić ze zdejmowaniem tulipana,
    bo jak się domyślasz - albo jedno albo drugie
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów