Cóż... Jutro ma przyjechać... O ja głupi, o ja nieszczęśliwy - com najlepszego uczynił?
Kto teraz mnie pocieszy, kto ukoi rozterki me?
Przecież nie kupiłem "na Kuźniara", bo brzydzę się taką formą "handlu".
Szukaj
Cóż... Jutro ma przyjechać... O ja głupi, o ja nieszczęśliwy - com najlepszego uczynił?
Kto teraz mnie pocieszy, kto ukoi rozterki me?
Przecież nie kupiłem "na Kuźniara", bo brzydzę się taką formą "handlu".
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Sądząc z rozdzierających wyznań, to pewnie zoom.![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Nie darłbym szat i kudłów popiołem nie sypał, gdybym zakupił szkło uważane za najlepsze do systemu FE.
Snoblesse oblige:
Drzyj i syp, gdy już będziesz miał namacalny powód. Na razie wstrzymaj się. Może wcale nie będzie tak źle.
Wszyscy śmiali się z obiektywów 18-200, a Nikon pokazał, że jednak można dobrze. Miałem ten obiektyw, sprzedałem, i teraz żałuję, bo nie narzekałem na jakość (na matrycy 10 MP), a uniwersalność była znakomita.
Ba, też go miałem, i nawet udało mi się nim dokonać kilku takich zdjęć, z których do dziś jestem zadowolony, np.:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=229466 (D200, ISO 1600, 200 mm, f/11, 1/20 sec)
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=213284 (D300, ISO 400, 200 mm, f/11, 1/400 sec)
Ale nie zmienia to faktu, żem teraz niczym Tytus Andronicus - The Most Lamentable Romaine Tragedy of...
![]()
Snoblesse oblige:
Zawsze możesz oddać bez rozpakowywania, wtedy nie będzie "na Kuźniara" i jedyne co stracisz, to koszty wysyłki.
Mówisz? No ale czy po to go zamówiłem? Sam już nie wiem.
Snoblesse oblige:
Woytku,
nie turbuj się Waść. Jeśli przeżyłeś z Nikkorem, to pewnie przeżyjesz i z tym. Zoomy to, wbrew Twojemu twierdzeniu, nie tylko samo zuo. Marne zoomy to zuo.
Dobrze będzie. Manualne stałki z charakterem są super ale wyrobnik się też przydaje. Chociaż ja to jestem zadowolony z paździerzowego e55-210/4.5-6.3 czyli podobnej ciemnicy i to na apsc więc w sumie nie wiem czy sobie ufać;p
Skontaktuj się z nami