Szukaj
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
Nie jestem pewny, czy ten aparat będzie miał aż takie wzięcie wśród Nikoniarzy, żeby zasługiwał na osobny wątek zamiast przypięcia tej informacji w dotychczasowym o Leikach.
Natomiast tutaj link do - jak zwykle - merytorycznej i stojącej na wysokim poziomie dyskusji pomiędzy tymi, którzy kiedyś raz widzieli na własne oczy aparat L a tymi, którzy znają kogoś, kto aparat L miał:
http://www.optyczne.pl/8322-news-Lei...html#komentarz
Ostatnio edytowane przez Franek_ ; 01-05-2015 o 08:03
Skoro własnego wątku dorobiła się nawet touchlessowa apka od Sony to właściwie czemu nie![]()
Bo to jest...
A tak na powaznie to na optycznych jak zwykle jakas g*wnoburza o niczym...![]()
Leica M Monochrom Typ 246 osobny wątek?
"Nie wiem czy komukolwiek jest to potrzebne"
Pozdr.
ja bym poczekał na testy w stosunku do poprzednika. Produkt ciekawy, ale czysto rozsądkowo wolę ciułać na M-P i później bawić się suwakami.
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
Leica i rozsądek ?! Można ją kochać lub nie rozumiećW najgorszym przypadku inwestować z wyrachowaniem w limitowane wersje
Tak poważnie to gdyby nie ceny tego sprzętu, zadowolonych użytkowników było by znacznie więcej. Moja M9 była aparatem, którym fotografowanie sprawiało mi najwięcej przyjemności w cyfrowych czasach.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Wbrew pozorom to się nie musi wykluczać
Szczerze? Nie jestem przekonany. Bo ilu zrezygnowałoby z 15 klatek na sekundę, ISO powyżej 640 czy 800 (mówię o m9), autofocusa i pięćdziesięciu jego pól, baterii na której można zrobić półtora tysiąca zdjęć, ładnego wyświetlacza lcd, krótszych czasów, synchronizacji i tych wszystkich ważnych rzeczy, o których wszyscy na około piszą? I to w imię czego mieliby rezygnować? Wyśmiewanej, niemierzalnej "plastyki" zdjęć?
Skontaktuj się z nami