Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Kadry są ładne, ale czarnobiałość wygląda jakos jednolicie, nie podoba mi się to.

Domyślnie

Nie jestem pewny, czy ten aparat będzie miał aż takie wzięcie wśród Nikoniarzy, żeby zasługiwał na osobny wątek zamiast przypięcia tej informacji w dotychczasowym o Leikach.

Natomiast tutaj link do - jak zwykle - merytorycznej i stojącej na wysokim poziomie dyskusji pomiędzy tymi, którzy kiedyś raz widzieli na własne oczy aparat L a tymi, którzy znają kogoś, kto aparat L miał:

http://www.optyczne.pl/8322-news-Lei...html#komentarz
    Ostatnio edytowane przez Franek_ ; 01-05-2015 o 08:03

Domyślnie

Skoro własnego wątku dorobiła się nawet touchlessowa apka od Sony to właściwie czemu nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    ...Natomiast tutaj link do - jak zwykle - merytorycznej i stojącej na wysokim poziomie dyskusji pomiędzy tymi, którzy kiedyś raz widzieli na własne oczy aparat L a tymi, którzy znają kogoś, kto aparat L miał:

http://www.optyczne.pl/8322-news-Lei...html#komentarz
    Dzięki, rzeczywiście całkiem zabawna dyskusja
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    Kadry są ładne, ale czarnobiałość wygląda jakos jednolicie, nie podoba mi się to.
    Bo to jest...

A tak na powaznie to na optycznych jak zwykle jakas g*wnoburza o niczym...

Domyślnie

Leica M Monochrom Typ 246 osobny wątek?
    "Nie wiem czy komukolwiek jest to potrzebne"
    Pozdr.
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

ja bym poczekał na testy w stosunku do poprzednika. Produkt ciekawy, ale czysto rozsądkowo wolę ciułać na M-P i później bawić się suwakami .
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hostman22 Zobacz posta
    ja bym poczekał na testy w stosunku do poprzednika. Produkt ciekawy, ale czysto rozsądkowo wolę ciułać na M-P i później bawić się suwakami .
    Leica i rozsądek ?! Można ją kochać lub nie rozumieć W najgorszym przypadku inwestować z wyrachowaniem w limitowane wersje
    Tak poważnie to gdyby nie ceny tego sprzętu, zadowolonych użytkowników było by znacznie więcej. Moja M9 była aparatem, którym fotografowanie sprawiało mi najwięcej przyjemności w cyfrowych czasach.
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Leica i rozsądek ?!
    Wbrew pozorom to się nie musi wykluczać

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Tak poważnie to gdyby nie ceny tego sprzętu, zadowolonych użytkowników było by znacznie więcej.
    Szczerze? Nie jestem przekonany. Bo ilu zrezygnowałoby z 15 klatek na sekundę, ISO powyżej 640 czy 800 (mówię o m9), autofocusa i pięćdziesięciu jego pól, baterii na której można zrobić półtora tysiąca zdjęć, ładnego wyświetlacza lcd, krótszych czasów, synchronizacji i tych wszystkich ważnych rzeczy, o których wszyscy na około piszą? I to w imię czego mieliby rezygnować? Wyśmiewanej, niemierzalnej "plastyki" zdjęć?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów