Close

Strona 9 z 80 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 800

Wątek: Lightroom 6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielack Zobacz posta
    http://kelbyone.com/lightroomcc-resource-center/
    Warto zerknąć, bo jak by nie było, info z pierwszej ręki.
    "Q: Can I still buy Lightroom or do I have to subscribe?
    A: You can still buy it; the purchased version (which will not include access to Lightroom on your mobile devices) is called “Lightroom 6” and will not receive any future feature updates. New features or enhancements will only be added to Lightroom CC."

Czyli mamy ostatnią wersję pudełkową. Czas zacząć się rozglądać za alternatywą. I nie jest nią (dla mnie) CC.

Domyślnie

Na razie jakiś zamęt z zakupem 6 (nie CC). Wrzucam do koszyka ze strony adobe (oczywiście trzeba dwa lata szukać tak ukryli), ale coś się kisi i nie pokazuje strony koszyka. Pewnie mają milion pobrań na godzinę ale zapowiada się ciekawie. Najważniejsze, że można kupić jako oddzielny program, bez CC. Jutro pobieram testową wersje i zobaczymy, czy rzeczywiście tak przyśpieszył. Aaaaa - cena upgradu - coś koło 80 euro. Nie jest źle.

Domyślnie

"Photoshop Lightroom
    Student and Teacher Edition
    Ten produkt nie jest dostępny w cenie specjalnej dla użytkowników z sektora edukacji."

Chyba śnię...

Domyślnie

A mnie ciekawi czy poprawili coś (zmienili) w algorytmach odszumiania i wyostrzenia - szczególnie dla matryc x-trans.
    Trochę się pogubiłem - czy można już jakiegoś triala zaciągnąć, czy jest tylko dostępny dla tych co mają wykupioną usługę CC?
    Ostatnio edytowane przez ajma ; 21-04-2015 o 19:31

Domyślnie

A mnie ciekawi, czemu nie mogę pobrać nowej wersji. Mam subskrypcję i pokazuje Lightroom 5 : aktualne
    Tak bardzo chciałem sprawdzić panoramy

Domyślnie

Kilka filmów z nowymi funkcjami Lightrooma pojawiło się na ich kalale na Youtube.
    https://www.youtube.com/playlist?lis...hSxjrYltOrTPeb
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zoom2 Zobacz posta
    ja mam cc.

jak udało CI się go zainstalować? Mam Creative Cloud z programem LR + PS i nic, aktualizacja do 5.7.1 i na tym koniec.
    ... keep walking ...

Domyślnie

Cóż pochwaliłem się przed czasem.
    Instalacja się z....ła na poziomie 42 procent.
    Kolejne próby zakończone niepowodzeniem.
    Brak powtórzenia nawet tych 42 procent.
    Może w adobe też matryce kurzą i chlapią olejem.
    Zgodnie z tym co pewien kolega napisał w wątku o archiwizacji, to Adobe powinno co najmniej zbankrutowc, z powodu takiego traktowania klientow ( tych ktorzy juz zaplacili) o nowych nie wspominam.
    Ostatnio edytowane przez zoom2 ; 21-04-2015 o 20:10

Domyślnie

Czy do aktualizacji używasz aplikacji Crative Cloud?
    ... keep walking ...

Domyślnie

Pierwsza instalacja ( proces zainicjowany prawidlowo z wszelkimi atrybutami pobierania, osiagniete 42 procent) CC.
    Kolejne proby ( bez pozytywnego rezultatu) CC i pobieranie bezposrednio ze strony adobe

Strona 9 z 80 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów