Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Zaćmienie

Domyślnie

Podobają się wszystkie, zdjęcia na blogu też.Pozdr.

Domyślnie

Jeśli ten "koto-kształtny" był żywy, to #1 zamiata ... pozostałe też świetne, ale wypatrzenie tego obserwatora zaćmienia z #1 po prostu wow Gratulacje
    TEMATYCZNE & RAWKI - Zapraszamy do zabawy
    Pozdrawiam, Michał

Domyślnie

Wszystkie świetne, ale 1. rewelacja. Mam tylko wątpliwość - czy nie byłoby lepiej gdyby ostrość była na kota, a może masz też taką wersję. Ja wiem, że zaćmienie jest ważniejsze, ale ....? Swoją drogą, jak Ci się udało złapać takie trzy rózne sceny w dość krótkim czasie. Świetne przygotowanie.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Obejrzałem w pracy, zajrzałem na bloga, teraz przejrzałem po raz drugi i zdecydowanie jedynka robi klimat zaćmienia.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Świetnie pokazane, gratuluje pomysłu i wykonania
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thekrycha Zobacz posta
    Jeśli ten "koto-kształtny" był żywy, to #1 zamiata ... pozostałe też świetne, ale wypatrzenie tego obserwatora zaćmienia z #1 po prostu wow Gratulacje
    Kot z wrażenia cały czas tam stoi i wypatruje

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Wszystkie świetne, ale 1. rewelacja. Mam tylko wątpliwość - czy nie byłoby lepiej gdyby ostrość była na kota, a może masz też taką wersję. Ja wiem, że zaćmienie jest ważniejsze, ale ....? Swoją drogą, jak Ci się udało złapać takie trzy rózne sceny w dość krótkim czasie. Świetne przygotowanie.
    Oczywiście, że mam wersję z ostrym kotem. Moim i nie tylko moim zdaniem jest sporo słabsza od tej pokazanej.
    Złapanych scen jest nawet więcej bo i czas był spory. Całe zaćmienie to prawie dwie godziny na fotografowanie.

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Świetnie pokazane, gratuluje pomysłu i wykonania
    Dzięki

Domyślnie

dobre! kreatywna fotografia to lubie)
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Wszystkie trzy świetne.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów