Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Studyjne runda piąta

[CENTER]
    Jak w temacie kolejne podejście do fotografii studyjnej, kolejne podejście do obróbki i mam nadzieję kolejne rady, porady lub konstruktywne bądź mniej konstruktywne baty.

1.

2.

3.

kupa sprzętu i brak talentu

Domyślnie

kolega prosi o rady a ja to tylko:"ladne" lub "nieladne"- bardzo ladne. moze troche za duzo "obszaru niezabudowanego" na 1? usmieje sie kolega, ale mi kancik na rekawie na 3.przeszkadza . gdybym umial robic takie zdjecia to moze bym tlo wybielil i z winiety zrezygnowal, ale i tak jest ladnie. congrats.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 20-02-2015 o 09:43
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Modelka fajna, przygotowana, ale te kreski na dolnych powiekach kładą całość moim zdaniem... Do tego ten marszczący się sweterek...

Co więcej - tą konkretną pannę lepiej focić z profilu.
    Ostatnio edytowane przez KaarooL ; 20-02-2015 o 09:48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    kolega prosi o rady a ja to tylko:"ladne" lub "nieladne"- bardzo ladne. moze troche za duzo "obszaru niezabudowanego" na 1? usmieje sie kolega, ale mi kancik na rekawie na 3.przeszkadza . gdybym umial robic takie zdjecia to moze bym tlo wybielil i z winiety zrezygnowal, ale i tak jest ladnie. congrats.
    heh masz rację co do tego rękawka ale najśmieszniejsze jest to że zaczął mi przeszkadzać dopiero jak o tym napisałeś wcześniej go nie widziałem , co do tła to specjalnie nie wybielałem bo chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądać z takim naturalnym, a winieta mi się podoba i tak ma być i już

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Modelka fajna, przygotowana, ale te kreski na dolnych powiekach kładą całość moim zdaniem... Do tego ten marszczący się sweterek...

Co więcej - tą konkretną pannę lepiej focić z profilu.
    hmmm hmmm z tym profilem to racja zdecydowanie dziewcze jest bardziej fotogeniczne z profilu niż na wprost, no ale już za późno , a co do sweterka i kresek to ciekawa uwaga muszę przegadać temat z wizażystką bo to w sumie jej wizja była, ale spoko spoko.

Domyślnie

Jedynka i dwójka bardzo mi się podobają (modelka, pozy, uczesanie i obróbka). Na trójeczce pani wydaje mi się trochę lalkowata.

Domyślnie

z tą lalkowatością to masz rację po przetrawieniu fotek faktycznie tak jest

Domyślnie

********e. Gratuluję.
    Troszkę gratów w ciężkiej torbie....

Domyślnie

Piękna modelka i świetne zdjęcia
    Również na trzecim zdjęciu rzucił mi się w oczy ten kant na bluzce

Uprawnienia umieszczania postów