Szukaj
Ten church gdzieś ci ucieka raczej
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
To raczej złudzenie wywołane małą ogniskową i perspektywą bo nie fociłem na wprost tylko z boku
aparat w każdym razie na pewno stał pionowo...
Jedynka mi sie zdecydowanie podoba
Ech Odie83 trzeba było nie pisać że się spieszyłeś z obróbką
trzeba było może wybrać 2 najlepsze Twoim zdaniem i obrobić jak trzeba a nie dawać kilka i tłumaczyć się brakiem czasu na obróbkę - skopałeś i tyle
Nom nie wiem czy korzystniejszy... tak to sobie można tłumaczyć , może ja też zacznę przypalać zdjęcia gdzie tło będzie nieciekawe.. pomyślę o tej technice
dla mnie tylko 1 ... obrobisz ładnie i będzie ok
haha lubie jak się odie broni, dał zdjęcie z linią pionową. Dziewczyna ze zdjęć mnie intryguje w dobry sposób. Jeśli chodzi o fotografie to de łiner is namber łan.
Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|
huehue zaraz przyjdzie reszta klubowiczów od nieuzywania filtrow na szybko w sposob prostacki wyjatkowo i zrobimy ci zbiorowe kopanie do rzyci!
a sio mi z tym! wieze eiffela "zniknales" lepiej niz coperfield a tu z czyms takim...brrrr...
z pewnym trudem swiadomosc kadrow przenika do mojego umyslu przez swiadomosc tego paskudnego blura, ale jak juz przeniknela to mowi, ze 1 i 2 sa kadrami nawet i owszem
![]()
to nie jest zwykły blur... włożyłem w to jednak trochę pracy
chociaż przy czwórce mocno przesadziłem...
edit
jedynka poprawiona
Poniżej link do NEFa z jedynki
Czekam na Wasze propozycje...
http://www.bk.sve.pl/Images/Asia/DSC_5220.NEF
no oczywiscie, ze lepsza...co nie znaczy, ze mnie jakos bardzo zaspokoiles
przeslalbys mi org na np. [email protected]?![]()
Skontaktuj się z nami