Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez StruceL Zobacz posta
    cóż, na twarzy mocno widać manipulacje. mam takie pytanie. dlaczego pokazujesz zdjęcia nieprzygotowane i jeszcze się tym chwalisz? nie rozumiem tego. wyciśnij ze zdjęcia i z siebie max możliwości i dopiero je zaprezentuj.
    Jesli mam byc szczery to zgadzam sie z ta opinia... Obrobka na twarzy tak widoczna i tak nieciekawa, ze lepiej zdjecia wygladalyby bez niej. Zrob na spokojnie a bedziesz i Ty i ogladajacy bardziej zadowoleni Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez herbatnik Zobacz posta
    Jesli mam byc szczery to zgadzam sie z ta opinia... Obrobka na twarzy tak widoczna i tak nieciekawa, ze lepiej zdjecia wygladalyby bez niej. Zrob na spokojnie a bedziesz i Ty i ogladajacy bardziej zadowoleni Pozdrawiam
    Dziewczyna ma bardzo nieciekawą cerę że tak powiem, a nie miałem czasu żeby nad każdym zdjęciem siedzieć godzinę
    Następnym razem znajdę czas...
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Ten church gdzieś ci ucieka raczej
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marbed Zobacz posta
    Ten church gdzieś ci ucieka raczej
    To raczej złudzenie wywołane małą ogniskową i perspektywą bo nie fociłem na wprost tylko z boku
    aparat w każdym razie na pewno stał pionowo...
    D50|17-50|3x540EZ

Domyślnie

Jedynka mi sie zdecydowanie podoba

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Ech Odie83 trzeba było nie pisać że się spieszyłeś z obróbką
    trzeba było może wybrać 2 najlepsze Twoim zdaniem i obrobić jak trzeba a nie dawać kilka i tłumaczyć się brakiem czasu na obróbkę - skopałeś i tyle

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    Jeśli miałbym wybierać to też piątka moim zdaniem najlepiej mi i jej wyszła.
    Przepał raczej korzystny bo tamta część kadru dość nieciekawa była: jakieś samochody i dożo bałaganu, którego część usunąłem już...
    Piątkę doświetlałem lampą odbita o ścianę po lewej...
    Nom nie wiem czy korzystniejszy... tak to sobie można tłumaczyć , może ja też zacznę przypalać zdjęcia gdzie tło będzie nieciekawe.. pomyślę o tej technice

dla mnie tylko 1 ... obrobisz ładnie i będzie ok

Domyślnie

haha lubie jak się odie broni, dał zdjęcie z linią pionową. Dziewczyna ze zdjęć mnie intryguje w dobry sposób. Jeśli chodzi o fotografie to de łiner is namber łan.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

huehue zaraz przyjdzie reszta klubowiczów od nieuzywania filtrow na szybko w sposob prostacki wyjatkowo i zrobimy ci zbiorowe kopanie do rzyci!
    a sio mi z tym! wieze eiffela "zniknales" lepiej niz coperfield a tu z czyms takim...brrrr...

z pewnym trudem swiadomosc kadrow przenika do mojego umyslu przez swiadomosc tego paskudnego blura, ale jak juz przeniknela to mowi, ze 1 i 2 sa kadrami nawet i owszem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    tego paskudnego blura, a
    to nie jest zwykły blur... włożyłem w to jednak trochę pracy
    chociaż przy czwórce mocno przesadziłem...

edit
    jedynka poprawiona

Poniżej link do NEFa z jedynki
    Czekam na Wasze propozycje...
    http://www.bk.sve.pl/Images/Asia/DSC_5220.NEF
    D50|17-50|3x540EZ

Domyślnie

no oczywiscie, ze lepsza...co nie znaczy, ze mnie jakos bardzo zaspokoiles

przeslalbys mi org na np. [email protected]?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów