Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Frankfurt, Westhafen

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 30-03-2026 o 07:54 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Przyjemny w odbiorze, bijący spokojem wieczora, obrazek. Granaty i błękity dobrze korespondują z ciepłem świateł w oknach budynków. Kanał prowadzi i skupia wzrok ku wieżowcu, innemu w kolorze, niż budynki po prawej i lewej stronie. Plastyczne odbicia w wodzie majaczą o tym, co rzeczywiste.

Co bym poprawił? Na pewno przyciął kilka mm prawej strony. I być może łódź po lewej chciałbym ostrą. Ale tego pewny już nie jestem.
    Ogólnie niezła fotografia.

Domyślnie

Uwagi przedpiszcy bardzo słuszne. Zwłaszcza niedopilnowana prawa strona.
    Fuji

Domyślnie

Idealna pora dnia do robienia takich zdjęć. Nie za jasno, nie za ciemno.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Od siebie dorzuciłbym, że minimalnie za ciemny dół. Ale ogólnie - spox

Domyślnie

Osmielony brakiem zdecydowanie negatywnych komentarzy pozwole sobie na pare slow: Westhafen jest jednym z frankfurckich klasykow, Men plynie 30 metrow na prawo od patrzacego. Co sie moze nie od razu w oczy rzuca to brak swiatel w oknach (po prawej stronie bylo ich jeszcze mniej niz po lewej stad prawa strona nieco po macoszemu zostala potraktowana)- zdjecie zostalo wykonane po godzinie 18 a mimo to mieszkancy byli poza domami. We Frankfurcie bylem sluzbowo i nie bylem do konca panem wlasnego czasu. Pzdr.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    I być może łódź po lewej chciałbym ostrą. Ale tego pewny już nie jestem.
    Ogólnie niezła fotografia.
    A ja tak, łódź, jak i prawa, do poprawki, ale ogólnie bardzo przyjemny kadr
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

W tzw. "miedzyczasie" skorzystalem z rady kolegi 2pompony-rozjasnilem cienie, przyciemnilem niebo i zmienilem nieco curve (nie zebym mial kradziona wersje PS, ale nie wiem jak sie to po polsku nazywa)- zdjecie wyglada duzo lepiej, lecz ciagle brakuje swiatla w opuszczonych przez mieszkancow mieszkaniach. Raz jeszcze za nie-negatywne oceny i rady dziekuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    A ja tak, łódź, jak i prawa, do poprawki, ale ogólnie bardzo przyjemny kadr
    I ja po czasie nabrałem pewności

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    zmienilem nieco curve (nie zebym mial kradziona wersje PS, ale nie wiem jak sie to po polsku nazywa)
    Krzywa.

Domyślnie

"ulepszona" ale ciagle daleka od "mnie zadowalajacej" wersja

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów