Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Pusto

Domyślnie

Niepotrzebnie "rozrabia" ten kolorowy krawężnik (moim zdaniem).
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

I ulica powinna być nachylona.
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Taki ładny krawężnik, szkoda mi było go zmarnować

Domyślnie

No ale zabija Ci tytuł, bo "krzyczy". A miała być pustka (spokój, cisza, zaduma...). Tak przynajmniej ja odbieram Twój zamysł po przeczytaniu tytułu i obejrzeniu zdjęcia.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

ten krawężnik, to kwestia interpretacji ...
    z jednej strony podkreśla smutek i pustkę tego co jest za nim, z drugiej strony napawa optymizmem - jest przed nim coś żywego,
    z trzeciej strony - jest tak niepokojący, że każe kilka razy wracać do tej smutnej ściany
    stawiam więc śmiałą hipotezę, że bez tego krawężnika obraz nie byłby nikomu potrzebny ...
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Domyślnie

Też wolę bez krawężnika, wtedy jest pusto, szaro. A na dodatek zatytułowałbym wtedy "zakaz palenia"
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Jeśli chodzi o mnie,coś w tym jest.W czerni mogło być ciekawiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToB Zobacz posta
    ten krawężnik, to kwestia interpretacji ...
    z jednej strony podkreśla smutek i pustkę tego co jest za nim, z drugiej strony napawa optymizmem - jest przed nim coś żywego,
    z trzeciej strony - jest tak niepokojący, że każe kilka razy wracać do tej smutnej ściany
    stawiam więc śmiałą hipotezę, że bez tego krawężnika obraz nie byłby nikomu potrzebny ...
    Trudno nie zgodzić się z tak przedstawionym zagadnieniem szanownego przedmówcy.
    Jak to śpiewał pewien zimnofalowy łódzki artysta "Życie jest żółte, śmierć jest sina".

Domyślnie

Właśnie przez kolory z portry nawet nie rozważałem czerni i bieli, a po szybkiej konwersji traci swój urok. Jednak jestem kontent, że komuś się podoba

Uprawnienia umieszczania postów