Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie End Of Season 2014 Party II

Daaawno temu miałem okazję fotografować I zlot grupy VAG w Skierniewicach. Frekwencja na tyle dobrze dopisała, że chłopaki dostali powera na drugą edycję, która odbyła się we wrześniu 2014r. Zapraszam do obejrzenia galerii ze zlotu, mile widziane wskazówki co do zdjęć, czy jest jakiś progres w stosunku do poprzedniego roku czy nie
    PS. Podobnie jak i w poprzednim wątku przepraszam za podpis na zdjęciach. Z reguły przygotowywałem specjalne wersje z exifami dla Was, jednak do czasu odzyskania dostępu do ftp wkleję Wam zdjęcia spod bloga wraz z podpisem. Proszę o wyrozumiałość

01.

02.

03.

04.

05.

06.

07.

08.
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Widziałem to u Ciebie na blogu już jakiś czas temu (pozostałym polecam, bo jest tam więcej ciekawych kadrów) i czekałem aż to tu zarzucisz żeby Cię... pochwalić. Podoba mi się. Może na kilku coś tam można wytknąć, ale po co?
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

2, 5 i 6 super. 1 i 4 mógł by być lepszy kadr.

Domyślnie

Ładnie, a nawet bardzo ładnie. 8 najlepsze. Szkoda tylko, że tak mało tych fotek . 2 nie pasuje mi do całego setu. Technicznie ok, auto fajne, ale na tle innych zdjęć to taki zwykły pstryk z parkingu bez polotu i pomysłu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Widziałem to u Ciebie na blogu już jakiś czas temu (pozostałym polecam, bo jest tam więcej ciekawych kadrów) i czekałem aż to tu zarzucisz żeby Cię... pochwalić. Podoba mi się. Może na kilku coś tam można wytknąć, ale po co?
    Minęło już z pięć miesięcy od umieszczenia na blogu ale nadrabiam zaległości forumowe Wytknąć po to, żeby stać się lepszym

Cytat Zamieszczone przez GaijinPawel Zobacz posta
    2, 5 i 6 super. 1 i 4 mógł by być lepszy kadr.
    Heh a ja właśnie bardzo się cieszyłem z "mocnego" kadru na 1ce Dzięki za swój punkt widzenia!

Cytat Zamieszczone przez kaczy20 Zobacz posta
    Ładnie, a nawet bardzo ładnie. 8 najlepsze. Szkoda tylko, że tak mało tych fotek . 2 nie pasuje mi do całego setu. Technicznie ok, auto fajne, ale na tle innych zdjęć to taki zwykły pstryk z parkingu bez polotu i pomysłu.
    Fotek jest trochę więcej na blogu ale uznałem, że tylko te tutaj zaprezentowane przyciągną Waszą uwagę, jednak mogę się mylić Zlot, jak to na zlotach bywa, często jest ciasno i gwarno. Ten akurat lubię bo miejsce jest dość spokojne i jest sporo tła a nie sama trawa w koło Ten Mercedes z nr8 stał właśnie w takim bardzo wdzięcznym miejscu Było dobre tło, które dodatkowo podkreślił cudowny bokehotwórca w cudownej chropowatej, metalowej obudowie, którego bardzo, bardzo lubię
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Zdaję sobie sprawę z trudności wykonywania fot na zlotach etc. Dlatego też ... zdjęcia bardzo mi się podobają, ze względu na to, że sporo wyciągnąłeś z zastanych warunków. Z wyjątkiem 2. która jest zbyt zwykłą w stosunku do reszty

Domyślnie

Przyzwoite foty, te na blogu też
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaczy20 Zobacz posta
    Zdaję sobie sprawę z trudności wykonywania fot na zlotach etc. Dlatego też ... zdjęcia bardzo mi się podobają, ze względu na to, że sporo wyciągnąłeś z zastanych warunków. Z wyjątkiem 2. która jest zbyt zwykłą w stosunku do reszty
    Dzięki
    Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Przyzwoite foty, te na blogu też
    Obiecuję gorszych niż powyższe nie produkować
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Zdjęcia fajne, ale samochody zrobione są paskudnie
    Nikon

Domyślnie

Mi najbardziej 08 się podoba mimo, że Pes-owym stylu
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52