Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie Tatry - Panorama

1.

Pełny rozmiar: KLIK

2.

Pełny rozmiar: KLIK
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Widok z Zawratu i Szpiglasowej, ładnie odżywają wspomnienia
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Głos na dwójkę. W jedynce nie pasuje mi "urwane" pasmo gór po prawej stronie kadru. Na dwójeczce można by troszkę przygasić niebo, a konkretnie biel na chmurach. No i ciut ostrości na obu. Ale to tylko taka moja wizja.

Domyślnie

Dwójka, panie. W jedynce światło jakieś takie przygaszone.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Nie z Zawratu, raczej z Koziego... Z Zawratu nie widać stawów, a co najważniejsze schroniska w piątce...
    Panoramki niezłe!
    NIKON

Domyślnie

Jak rozumiem nie szerokokątnym tylko zlepek kilku-kilkunastu zdjęć? Z ilu i jaką ogniskową robiłeś?

P.S. Również jak koledzy biorę 2-czkę, ale 1 gdyby nie ten ucięty fragment z lewej byłaby równie dobra
    OM-D 10 Mk II

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaditZ Zobacz posta
    Jak rozumiem nie szerokokątnym tylko zlepek kilku-kilkunastu zdjęć? Z ilu i jaką ogniskową robiłeś?

P.S. Również jak koledzy biorę 2-czkę, ale 1 gdyby nie ten ucięty fragment z lewej byłaby równie dobra
    Jedynka zrobiona kompaktem, dwójka Nikon D3100, obiektyw nie był szerokokątny.
    Z ilu zdjęć jest złożona panorama tego nawet ja nie wiem, zrobiły to Google+, przy dodawaniu zdjęć Google tworzą album Automatyczna kopia zapasowa i powstają zdjęcia przerobione z różnymi efektami, między innymi panoramy.
    Jeden z efektów poniżej:

Domyślnie

Jedno i drugie zdjęcie fajne. Moje zdjęcia nie podobały mi się z tymi googlowskimi efektami, więc to wyłączyłem. Ale to jest super efekt.

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GaijinPawel Zobacz posta
    Jedno i drugie zdjęcie fajne. Moje zdjęcia nie podobały mi się z tymi googlowskimi efektami, więc to wyłączyłem. Ale to jest super efekt.
    Ja wyłączyłem tylko autokorektę, autoefekty pozostawiłem, czasami coś ciekawego wyjdzie.

Domyślnie

Bardzo fajne te twoje panoramy, szkoda ze na 1. światełka nie było, ale nie zawsze wszystko sie ma
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów