Szukaj
Głos na dwójkę. W jedynce nie pasuje mi "urwane" pasmo gór po prawej stronie kadru. Na dwójeczce można by troszkę przygasić niebo, a konkretnie biel na chmurach. No i ciut ostrości na obu. Ale to tylko taka moja wizja.
Dwójka, panie. W jedynce światło jakieś takie przygaszone.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Nie z Zawratu, raczej z Koziego... Z Zawratu nie widać stawów, a co najważniejsze schroniska w piątce...
Panoramki niezłe!
NIKON
Jak rozumiem nie szerokokątnym tylko zlepek kilku-kilkunastu zdjęć? Z ilu i jaką ogniskową robiłeś?
P.S. Również jak koledzy biorę 2-czkę, ale 1 gdyby nie ten ucięty fragment z lewej byłaby równie dobra![]()
OM-D 10 Mk II
Jedynka zrobiona kompaktem, dwójka Nikon D3100, obiektyw nie był szerokokątny.
Z ilu zdjęć jest złożona panorama tego nawet ja nie wiem, zrobiły to Google+, przy dodawaniu zdjęć Google tworzą album Automatyczna kopia zapasowa i powstają zdjęcia przerobione z różnymi efektami, między innymi panoramy.
Jeden z efektów poniżej:
NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,
Jedno i drugie zdjęcie fajne. Moje zdjęcia nie podobały mi się z tymi googlowskimi efektami, więc to wyłączyłem. Ale to jest super efekt.
Skontaktuj się z nami