Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Saltwick Bay

Domyślnie Saltwick Bay

Witam

Wybrałem sie ostatnio na wschodzik i takie kadry przywiozlem. Wschodu troche mało bo chmury nie wspołpracowały

1.

2.

3.

Zachecam do komentarzy!
    Pozdrawiam
    D7100 D750 , N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr

Domyślnie

Coz, kolory ok, technicznie ok, memlance bez tresci troszeczke...tak, brakuje tresci.

Moze sie podobac, ale ja mam przesyt takich widokow (z powodu pomieszkiwania w okolicach oceanu) i inaczej na nie patrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lortek Zobacz posta
    ...........Wybrałem sie ostatnio na wschodzik i takie kadry przywiozlem. Wschodu troche mało bo chmury nie wspołpracowały

.........................Zachecam do komentarzy!
    Pozdrawiam
    od razu przypomniała mi się podobna wrzutka (bez "współpracującego nieba") sprzed paru miesięcy jakiegoś "początkującego" forumowicza ;tematu nie pomnę

Żeby za dużo nie gadać powiem tylko tyle że nie chciałbyś być wówczas na jego miejscu .........;
    chłop się wk...ił i ślad po nim zaginął ; .......a nie był to MZ wcale leszcz fotograficzny.

Ciekaw jestem czy TE zdjęcia zostaną podobnie potraktowane ......

EDIT; jak już coś w tym dziale skrobnąłem to dopiszę : mi się kadry podobają dość średnio .... właśnie ze względu na brak zdecydowanego klimatu
    Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 15-01-2015 o 00:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Coz, kolory ok, technicznie ok, memlance bez tresci troszeczke...tak, brakuje tresci.

Moze sie podobac, ale ja mam przesyt takich widokow (z powodu pomieszkiwania w okolicach oceanu) i inaczej na nie patrze.
    no wlasnie plan był, niemal doskonały :P leży tam wrak ale kurde przypływ był.... :/ a miejscowke dopiero poznalem to mimo ze wiedzialem ze bedzie duzo wody to liczylem ze jednak gdzies tego wraka znajde :P no i ze na chmurki zaswieci cosik przy okazji :P
    D7100 D750 , N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr

Domyślnie

Miejscowka wydaje sie fajna i wiesz co...warto tam wrocic, oczywiscie wczesniej sprawdzajac tabele przyplywow.

Mojego wraka ludzie objechali, ale nikt nie zdaje sobie sprawy ile wkladu jest w takie udane zdjecie, jedziesz kilkaset kilometrow a tam nieba zero, albo za niski przyplyw i slady po turystach wszedzie, plener idzie w kosz, jezdzilem tam z 10 razy a tylko ze 2-3 razy sie cos udalo.

Uprawnienia umieszczania postów