Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: bańkowo...

Domyślnie bańkowo...

Witam, Kilka kadrów z urodzin siostrzeńca.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Ostatnio edytowane przez sasz87 ; 08-01-2015 o 22:29

Domyślnie

3 mi się podoba, resztą nie ma się chyba co chwalić, ot takie tam zdjęcia w mieszkaniu, sporo bałaganu w tle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ppablo12345 Zobacz posta
    3 mi się podoba, resztą nie ma się chyba co chwalić, ot takie tam zdjęcia w mieszkaniu, sporo bałaganu w tle.
    Dokładnie takie samo wrażenie odniosłem. Nie jest to pewnie proste przy dziecku, ale trzeba lepiej kadrować w przyszłości.
    D5100 || N35 f/1.8G || N50 f/1.8G

Domyślnie

P.S. Tak mi się jeszcze nasunęło, że jeśli focisz w mieszkaniu, to lepiej unikać telewizora w tle - masz wielką czarną dziurę, mimowolny ściągacz wzroku

Domyślnie

Dzięki za komentarze . Faktycznie telewizor = się ciemna plama, ale pokój mały więc znalazł się na zdjęciach. Kategoria albumowa więc wiem, że zbytnio nie porywają. Pierwsze zdjęcia z nowym (bardzo starym) obiektywem N 35-70 2.8 , ale jestem zadowolony z zakupu. Myślę, że w miarę opanowałem, użycie lampy zewnętrznej w ciemnych pomieszczeniach (w tle świeciła tylko lampa stojąca, na dworze już była noc). A może tylko mi się wydaje, że umiejętnie jej używam ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sasz87 Zobacz posta
    Dzięki za komentarze . Faktycznie telewizor = się ciemna plama, ale pokój mały więc znalazł się na zdjęciach. Kategoria albumowa więc wiem, że zbytnio nie porywają. Pierwsze zdjęcia z nowym (bardzo starym) obiektywem N 35-70 2.8 , ale jestem zadowolony z zakupu. Myślę, że w miarę opanowałem, użycie lampy zewnętrznej w ciemnych pomieszczeniach (w tle świeciła tylko lampa stojąca, na dworze już była noc). A może tylko mi się wydaje, że umiejętnie jej używam ?
    Świecenie jak dla mnie ok, chociaż specem nie jestem
    W sumie to w takim ciasnym zagraconym mieszkaniu miałes mission impossible, w pewnych warunkach po prostu sie nie da zrobić czegoś bardzo dobrego.

Domyślnie

Ale dzięki czarnej plamie telewizora ładnie pokazały się te bańki (fot.1)

Domyślnie

dokładnie, dobrze widzieć też pozytywne strony tej sytuacji, kompletna lipa by była jak by był włączony w tle ten telewizor.

Domyślnie

Przykro mi masakra oprucz 3 do albumu w domu reszta to kosz

Domyślnie

jakoś tak nieostro mi wszędzie
    Jestem Kobieta.
    Pierdołki
    Galeria

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów