Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie moj pierwszy 3 tygodniak

Witam,

o krytyke pytam.
    Experymentalna (jak na mnie) obrobka, pierwszy raz probowalam uzyskac efekt soft light... A teraz prosze o ukamieniowanie

1.

2. i BW, bo lubie (tylko normalnie wole bardziej kontrastowe...)

Domyślnie

Moim zdaniem trochę przejarane. Na pierwszym mogłoby być ciut cieplej. Jeszcze trochę większa głębia też by się przydała. Jaki sprzęt? Ogólnie nawet spoko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbel Zobacz posta
    Moim zdaniem trochę przejarane. Na pierwszym mogłoby być ciut cieplej. Jeszcze trochę większa głębia też by się przydała. Jaki sprzęt? Ogólnie nawet spoko.
    rozjasniane w PSie, oryginal ciemny i kontrastowy i ostrosc na nosie, kocyk jak dalam cieplej to mi wygladal na jakis obsikany, wiec odsaturowalam go calkiem
    robione na f2.2

D3s i 85mm 1.8

Domyślnie

A ja nie będę obiektywna bo mnie takie maleństwa rozczulają Dla mnie zdjęcie super, zwłaszcza w kolorze

Domyślnie

Kolor wyszedł całkiem sympatycznie. Masz wersję z nieuciętymi nóżkami?
    ['O]

Domyślnie

Lepiej niż ostatnio, ale chyba dziecko już o tydzień za "stare" tzn. zamiast grzecznie leżeć i się poddawać układaniu to nie śpi, otwiera oczy, interesuje się i robi miny. Moment nie ten - jedno oko dziwnie przymknięte, język dziecko fotografowi pokazało, ale to pewnie za uciętą nogę . Czym tam świeciłaś mu po oczach?
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

Poszalałeś z kanałami w tym B&W. Czapka i pompon ważniejsze od malca?!

Uprawnienia umieszczania postów