Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Talking Do Siego Roku !! ;)

życzy Agnieszka - druga część sesji z Agą wyglądała mniej więcej tak
    A mi pozostaje życzyć wszystkim Najlepszego w Nadchodzącym Roku 2015 !!! i uważajcie na patrole policyjne - może gdzieś na taką "funkcjonariuszkę" się napatoczycie
    pozdrawiam

1.

2.

3.

Domyślnie

Chętnie podam się rewizji
    Wszystkie kadry smaczne

Domyślnie

"stój i strzelaj maleńki"

ile krągłości i trójkątów się od razu porobiło
    na pierwszym się mora wkradła na materiale pod tym... no.... krawatem :P niefortunny materiał

Domyślnie

Na 1 prawa a na 2 lewa piers wyszla MZ niekorzystnie. Niemniej ladny secik. .... Ja bym tak nie potrafil

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yanoo Zobacz posta
    Na 1 prawa a na 2 lewa piers wyszla MZ niekorzystnie. Niemniej ladny secik. .... Ja bym tak nie potrafil

Przepraszam poprawka -> .. na 3 lewa pierś...

Domyślnie

Na "jedynce" to deseń tkaniny czy efekty kompresji? A może tylko ja te "poziomice" widzę? W każdym razie na pozostałych nie ma.
    EDIT: chyba to jednak tkanina...
    sprzęt: fotografuję sercem

kl
    Gość

Domyślnie

Bardzo jestem ciekaw czy autor próbował coś zrobić z tą "morą" np w NX2 ?

Domyślnie

zdjęcia ok.
    Fajny retusz, wizaż bdb. stylizacja też odpowiada do tematu i modelka fajnie dopasowana.
    Jest ze smakiem, nie przesadzone i światło dopasowane jak z policyjnej syreny

ale mora jest nieakceptowalna. Jaki aparat taką morę generuje ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    ale mora jest nieakceptowalna. Jaki aparat taką morę generuje ?
    A to nie jest tak że skalowanie w dół + zbyt duże "średnicowo" wyostrzanie, może zrobić taką morę ?

Domyślnie

kurczeblade - to na pewno nie puszka - moje D700 nie mogło by zrobić czegoś tak paskudnego - to efekt któregoś durnego mojego "posunięcia" w postprocesie . sam jestem ciekaw w którym momencie popełniłem takiego babola - i dla tego prześledzę jeszcze raz wszystko co robiłem.
    Tą more - jak to ładnie ujął jacek_wozniak - widać na każdym z trzech zdjęć jak się dobrze przyjrzeć - ale oczywiście na pierwszym jest najwidoczniejsza
    fafniak - całkiem możliwie że to dokładnie to co piszesz - ale sprawdzę i jak znajdę winnego to na pewno napisze.
    Dzięki za "czepialstwo" - bo dzięki niemu wiele się tu nauczyłem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów