Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Odkurzacz samochodowy.

Potrzebuję kupić odkurzacz samochodowy dla kogoś, kto wozi psa Husky. Chodzi o odkurzanie sierści (dość często).

Z rozmów ze znajomymi wynika, że taki na wtyczkę do zapalniczki może być za słaby - choć ja uważam, że był by o wiele wygodniejszy od akumulatorowego --> tym bardziej, że są wersje z obrotową szczotką (dobra do zbierania sierści).

Jaki jest lepszy ? Kasa mniej ważna, ale funkcjonalność przede wszystkim !

Czy ktoś może doradzić ?

Z góry dzięki !
    Ostatnio edytowane przez wasilewk ; 16-12-2014 o 23:43
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Do tej pory córka tak właśnie robi, ale zbliża się Choinka - no i właśnie jest okazja żeby coś uatrakcyjnić.

Pzdr.

P.S.
    Dla Husky'ego to kółeczko teraz (idzie zima i zmienia sierść) - to męczarnia z kilkukrotnym odklejaniem tego papieru ze względu na ilość tych włosów.
    Ostatnio edytowane przez wasilewk ; 16-12-2014 o 23:46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Do tej pory córka tak właśnie robi, ale zbliża się Choinka - no i właśnie jest okazja żeby coś uatrakcyjnić.

Pzdr.
    Znaczy się chcesz wyrzucić pieniądze w błoto. Twój wybór. Odkurzanie sierści domowym odkurzaczem jest upierdliwe, a co powiedzieć na popierdółkę zasialana z gniazda zapalniczki, nawet najbardziej wypasioną. Wg zakup bez sensu.
    Ostatnio edytowane przez freefly ; 16-12-2014 o 23:49

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Znaczy się chcesz wyrzucić pieniądze w błoto. Twój wybór.
    A możesz coś więcej ?

Pzdr.

Domyślnie

Busa jej kup. To jedyne wyjście. Jedyne.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Busa jej kup. To jedyne wyjście. Jedyne.
    No właśnie... ..pewnie by chciała, bo ostatnio jej wpadł w oko jakiś Mercedes ... ..tylko te kilkaset tysięcy...

Masz rację, że wożenie na przemian: ludzi i psa - to trochę poroniony pomysł.

Pzdr.

Domyślnie

99% skuteczności ;]

(miałem dwa czy trzy takie odkurzacze, średnio sobie radziły z okruchami po paluszkach i chipsach...)
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Odkurzacz to półśrodek, o niebo lepszym rozwiązaniem jest to co na drugim zdjęciu freefly, a najlepszym jest auto, gdzie potwór siedzi w bagażniku (w razie czego będzie się obijał o ścianki auta lub tylne oparcia, ale nie poleci np. na przednią szybę).
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

"(miałem dwa czy trzy takie odkurzacze, średnio sobie radziły z okruchami po paluszkach i chipsach...)"

Te 'na wtyczkę' czy na akumulator ? Podobno są też takie na przetwornicę...
    Okruchy mnie mniej interesują a bardziej długawe włosy psa.

Pzdr.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów