Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kozi Wierch

Domyślnie Kozi Wierch

Zapraszam do oglądnięcia i oceny.
    D700 / D90 / F90 / 15-30 3.5-4.5 / AF-S 35 1.8G / AF-S 50 1.4G / AF 85 1.8D / AF 80-200 2.8D ED

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Jak widzę to wchodziliście od piątki, film bardzo przekłamuje rzeczywistość, wchodziłem dwukrotnie na Kozi Wierch od Kozich Czubów i wiem jak to wygląda.
    Na filmie czasami idziecie w pionie, a to nie prawda, po obejrzeniu tego filmu nowicjusz się przestraszy i nigdy tam nie pójdzie.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Zgadzam się z przedmówcą. Robiłem tą trasę w obydwie strony i większość z tego w bardzo dobrym tempie.
    Jeżeli w takich momentach musiałeś podawać partnerce rękę i wyglądała na tak zmęczoną w piątce, to może nie była dobrze przygotowana na wchodzenie na kozi ?
    d70s + N18-70 + N55-200

Oszczędny w słowach Awatar vegetables
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Film dobrze zrobiony w oczach nowicjusza w tej kwestii.

Cytat Zamieszczone przez zgera Zobacz posta
    Jak widzę to wchodziliście od piątki, film bardzo przekłamuje rzeczywistość, wchodziłem dwukrotnie na Kozi Wierch od Kozich Czubów i wiem jak to wygląda.
    Na filmie czasami idziecie w pionie, a to nie prawda, po obejrzeniu tego filmu nowicjusz się przestraszy i nigdy tam nie pójdzie.
    Tutaj całkowicie za zgerą, dodam tylko, że tam na prawdę da się wejść bez dużego użycia rąk. Nie wiem czy taki był zamysł filmu, czy po prostu tak wyszło a szeroki kąt swoje dołożył. Jednak ogólnie rzecz biorąc dobra robota.

Domyślnie

Tez byłem tam w czerwcu tego roku i nie widzialne Was Fajna relacja.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Mimo wszystko żona była zadowolona z 'wycieczki'
    D700 / D90 / F90 / 15-30 3.5-4.5 / AF-S 35 1.8G / AF-S 50 1.4G / AF 85 1.8D / AF 80-200 2.8D ED

Domyślnie

Bardziej merytorycznie do filmu - mało Koziego w Kozim. Za dużo trochę bliskich kadrów i mocne zniekształcenie z szerokiego kąta źle wyglądają, pierwsze, po prostu są trochę nudne, a drugie dość nierealistycznie. Za mało kadrów gdzie widać byłoby was w całości, bardziej statycznych, robionych z trochę większej odległości. Prawie połowa filmu to dojście do Koziego.
    d70s + N18-70 + N55-200

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawlus86 Zobacz posta
    Mimo wszystko żona była zadowolona z 'wycieczki'
    Moja też, nie sądziła że może tam być tyle łańcuchów.
    Moja relacja: Kozia Przełęcz - Granaty
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zgera Zobacz posta
    Moja też, nie sądziła że może tam być tyle łańcuchów.
    Moja relacja: Kozia Przełęcz - Granaty
    Szacunek, świetna relacja.

Uprawnienia umieszczania postów