Hej,
przez parę miesięcy czaiłem się i nie pisałem, w końcu - męska decyzja i pierwsza wrzutka ... jednocześnie witam wszystkich forumowiczów. Możecie się trochę powyżywać
Pozdrawiam,
Bartek
Szukaj
Hej,
przez parę miesięcy czaiłem się i nie pisałem, w końcu - męska decyzja i pierwsza wrzutka ... jednocześnie witam wszystkich forumowiczów. Możecie się trochę powyżywać
Pozdrawiam,
Bartek
Niebo wygląda jak ISO 1600 i chyba na nie - bałagan z tymi gałęziami, ptaszka masz małego![]()
######################D50 | T17-50 | 55-200VR | T90
Poczatki zawze trudne...balagan faktycznie...skadruj zdjecie tak zeby "mały ptaszek" w mocnym punkcie byl...bedzie mozna powiedziec COŚ pozytywnego.
Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|
oj, zdecydowanie na nie. Kadr bez pomysłu, w oczy kłuje błękit nieba i kadr zaśmiecają gałęzie.
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Za poprzednikami... pełno gałęzi i ptaszek malutki![]()
gałęzi to i czasem może być pełno
ale niech układają się w jakiś harmonijny układ
tu jest trochę zielonych, żółtych, ostrych, nieostrych, cienkich, grubych
kakofonia
a jakbym zobaczył tu harmonię, to bym pochwalił![]()
Może i malutki, ale tatką niedługo będęJak to mówią Anglicy - "it's not the size of the boat, it's the motion in the ocean"
Jeśli zaś chodzi o zdjęcie - słucham, nie obrażam się, postanowiłem nie bronić zdjęcia tłumacząc co poeta miał na myśli, bo chyba nie tędy droga. Dzięki za komentarze!
Skontaktuj się z nami