Z Bałkanów:
Leica m7, elmarit 28, Kodak TMax 400, HC 110
Szukaj
Z Bałkanów:
Leica m7, elmarit 28, Kodak TMax 400, HC 110
Jakieś porysowane niebo tam mają na tych bałkanach.
Fajnie wypatrzone, szkoda tylko tego elementu na górze, wchodzącego w kadr. Ale wiem, w LR nie wykadrujemy już![]()
Niemniej - gratki ! Podoba mi się bardzo taka prostota i minimalizm.
jeżeli można...to nie podoba mi się w tym zdjęciu nic, ale to nic...ja tu artyzmu nie dostrzegam...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
a mnie, jeżeli mozna, to zdjecie się podoba.Nawet z tą rysą.
To jest fajnie poukładana kompozycja, przyjemnie harmonijna, dająca pole do róznych skojarzeń - czyli działająca na wyobraźnię.
I'm not always right, but I'm never wrong...
W/g mnie właśnie owa rysa nadaje temu zdjęciu odpowiedniego sznytu, bez niej zdjęcie jest jak miliony innych, wygłaskanych w PeeSie pstryków. To nerw i myśl przewodnia tej nietuzinkowej pracy.
No i proszę nie mylić sznytu ze sznytą. (:
LED ZEPPELIN
Ostatnio zapodajesz same dobre zdjęcia w krajobrazie.
Mógłbyś się jednak nauczyć w końcu dbać o negatywy, to nie jest takie trudne.
Ja nie wiem Tomku, jak to się dzieje... Ale dziś poszły filmy do skanowania do Woytka, których nawet nie miałem w rękach - oddałem do wywołania, pan wywoływacz wysłał bezpośrednio Woytkowi. Także może będą lepsze.
Jak możesz nazwać oryginalny bałkański tynk jakimś tam, za przeproszeniem - betonem? Gdzie Twoja wrażliwość? Czy miałbyś odwagę nazwać bimbrem czarnogórską przepalankę? To Forum upada... (:
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami