Szukaj
po co te ramki i tła 3d?
jak dla mnie za mocna obróbka samego zdjęcia również
przechodze wlasnie faze 3D-ramek. jak Picasso blue period![]()
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
To się juz zdecyduj na jakieś jednolite ramki, niechby i 25d.
Taki zestaw impresji, chociaz może nie nazbyt nowatorski, to jednak może być całkiem interesujący.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Nie jest dobrze cytowac siebie samego, ale droga wyjatku: uchowaj mnie panie boze przed nowatorstwem! Za komentarz dziekuje (choc go nie zrozumialem)
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Na zdjeciu jest polozona na polnoc od Bamberg prawa odnoga rzeki Regnitz- to ciemne po obu stronach jasnego to drzewa i krzaczory, jasne na gorze to niebo, na dole wpomniana rzeka. Drzewa odbijaja sie w rzece... cholera, teraz mnie olsnilo- przesadzilem z impresja
jesli sie nie wie co to jest (a skad niby ma sie to wiedziec) to watpliwy przekaz dziela pana fotografa jest jeszcze watpliwszy
dzieki sailor.
musi byc tam calkiem ladnie :P
no jakbys powiedzial ze to przerobiony na sepie rentgen pluc twojego dziadka-palacza, palacego po 5 paczek dziennie ruskiej machorki to tez bym uwierzylcholera, teraz mnie olsnilo- przesadzilem z impresja![]()
![]()
z drugiej strony - niesamowity material interpretacyjny![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Mnie ten klimat zdjęć odpowiada. Jedynka popsuta przez ramkę.
Skontaktuj się z nami