Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: mini komputer

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    boszsz.. chodzi o rząd wielkości
    W podanej konfiguracji nie powinno toto być droższe, niż 1,2k, to tak na moje oko.

W mackach cena nigdy nie jest kompletna i trzeba sporo wydać na peryferia, żeby osiągnąć konsensus.
    A wszystko tam drogie, jakby było pozłacane i za byle kabelek płaci się jak za zboże.

Za to pecety, to przyjemna tanioszka.

ps. Tu masz przymiarkę: http://www.mini-komputery.pl/oferta-specjalna.html .
    Ostatnio edytowane przez Johanan ; 18-10-2014 o 22:11
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

tak tylko delikatnie sie wtrace

Myslalem o zakupie mini pc

jak potzrba Ci do prezentacji to pomysl o

Laptop czy iPad + chromecast i masz wszystko co chcesz tylko wygodniej
    wpinasz w hdmi odbiornika np z iPada, czy telefonu i sru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Wydajność - w tym jest problem - nie potrzebuję smoka... tylko smoczka - wymagania podałem w pierwszym poście.

Coraz bardziej mnie kusi mac mini - w ratach 20x - wychodzi 110zł miesięcznie
    Gdybym teraz miał wydać forsę na komputer też wybrałbym Mac'a. Osiągi są, cena znośna, no i ładny jest.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    ...
    Osiągi są, cena znośna, no i ładny jest.
    Co mnie w końcu obchodzi Wasz gender, ale jak tak zanalizować obecnie funkcjonujących w wysoko i średnio rozwiniętych krajach facetów i ich wybory, a także pozycję w różnych środowiskach w tym w rodzinie, to pożal się Panie Boże.

Ładne, tylko szkoda, że nie różowe.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Co mnie w końcu obchodzi Wasz gender, ale jak tak zanalizować obecnie funkcjonujących w wysoko i średnio rozwiniętych krajach facetów i ich wybory, a także pozycję w różnych środowiskach w tym w rodzinie, to pożal się Panie Boże.

Naprawdę tak postrzegasz świat? Przez pryzmat wyborów sprzętu ?
    Jeżeli tak to bardzo ograniczony jest twój świat. Ubogi

Domyślnie

zamiast powtarzać się ciągle w tym stylu w każdym wątku o posmaku jabłka, jako wybitny specjalista od komputerów, przydałbyś się do czegoś konkretnego pomagając koledze, który w wątku o fuji x ma problem z kodekiem do podglądania miniatur rawów z aparatu będącego ponad pół roku na rynku (post #4235).

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    zamiast powtarzać się ciągle w tym stylu w każdym wątku o posmaku jabłka, jako wybitny specjalista od komputerów, przydałbyś się do czegoś konkretnego pomagając koledze, który w wątku o fuji x ma problem z kodekiem do podglądania miniatur rawów z aparatu będącego ponad pół roku na rynku (post #4235).
    Może wyłapałeś przypadkiem, że nie krytykuję nieznanego, ponieważ robiłem przymiarki do ogryzków i poza OSX-em nie dostrzegam w nich niczego, co warte jest płacenia w dwójnasób, a dla samego systemu zwyczajnie nie warto, bo patrząc na ten owocowy sprzęt, zwyczajnie ma mam problemy z utrzymaniem wewnątrz powłok cielesnych spożytych pokarmów.
    Boć są jak dla facetów zwyczajnie za ładne.

Co do Fuji, to wybacz, ale jest to firma o której nie chce mi się nawet rozmawiać, mam bowiem z nimi swoje porachunki, co znamienne gdy tematy ich przerastają, chowają głowę w pasek i udają, że nic do nich nie dociera.
    Może to wygodne, ale dosyć infantylne.

Wkręciłem się niegdyś w ich zabawkę i był to pierwszy i ostatni raz.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Może wyłapałeś przypadkiem, że nie krytykuję nieznanego, ponieważ robiłem przymiarki do ogryzków i poza OSX-em nie dostrzegam w nich niczego, co warte jest płacenia w dwójnasób, a dla samego systemu zwyczajnie nie warto, bo patrząc na ten owocowy sprzęt, zwyczajnie ma mam problemy z utrzymaniem wewnątrz powłok cielesnych spożytych pokarmów.
    Boć są jak dla facetów zwyczajnie za ładne.

Co do Fuji, to wybacz, ale jest to firma o której nie chce mi się nawet rozmawiać, mam bowiem z nimi swoje porachunki, co znamienne gdy tematy ich przerastają, chowają głowę w pasek i udają, że nic do nich nie dociera.
    Może to wygodne, ale dosyć infantylne.

Wkręciłem się niegdyś w ich zabawkę i był to pierwszy i ostatni raz.
    Zdajesz się nie zauważać, że krytykujesz nie sprzęt (do czego masz prawo) a ludzi, którzy używają tego sprzętu.

Jak dla mnie koniec tematu.

pozdrawiam

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    Zdajesz się nie zauważać, że krytykujesz nie sprzęt (do czego masz prawo) a ludzi, którzy używają tego sprzętu.

Jak dla mnie koniec tematu.

pozdrawiam
    W sumie racja, ale uzurpuję sobie prawo do krytyki nie tylko sprzętu, ale i ludzi, taki to już ze mnie drań.

Pozdrawiam serdecznie.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów