nie wiem czy w dobrym miejscu to publikuję, ale jakby co to Zapraszamy do Warszawskiego Klubu Tygmont![]()
Szukaj
nie wiem czy w dobrym miejscu to publikuję, ale jakby co to Zapraszamy do Warszawskiego Klubu Tygmont![]()
Gratulacje
Na plakacie podoba mi się przejmująca naturalność i głębia przemyśleń. Skoro zapodałeś plakat, dorzuć miniaturki chociaż części zdjęć, bo z tego co pamiętam to modelki miewasz zacne.
Duzo os chętnie zobaczy z racji tego iż w Warszawie nie będą. Więc wrzucaj wszystkie![]()
Poza działem akt nie publikujmy nagich zdjęć.
To przez google, już raz nas pogonili.
Dział akt jest zablokowany dla automatów googla, inne nie.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jak się wyrobię z pracy to postaram się wpaść.
No fajnie fajnie.
Zawsze mnie zastanawiało skąd Sebastian bierze takie ładne świeże i mniamuśne modelki ..Może dowiem się na żywca
![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Nie bądź naiwny .... W "pewnych środowiskach" znalezienie chętnej do tego typu fot "modelki" jest dużo łatwiejsze niż się komukolwiek wydaje .....
A odnośnie wystawy ; jak się komuś podoba tematyka i sposób prezentacji/technikalia to czemu nie ....
Wszystko jest dla ludzi, przecież.... ;
Archibald...kurczę...w których to "pewnych środowiskach" ?Nosz stary już jestem i zjeździłem trochę świata a nadal nie wiem :P
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Skontaktuj się z nami