Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Lolity

Domyślnie Lolity

nie wiem czy w dobrym miejscu to publikuję, ale jakby co to Zapraszamy do Warszawskiego Klubu Tygmont

Thumbs up

Gratulacje

Domyślnie

Na plakacie podoba mi się przejmująca naturalność i głębia przemyśleń. Skoro zapodałeś plakat, dorzuć miniaturki chociaż części zdjęć, bo z tego co pamiętam to modelki miewasz zacne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Na plakacie podoba mi się przejmująca naturalność i głębia przemyśleń. Skoro zapodałeś plakat, dorzuć miniaturki chociaż części zdjęć, bo z tego co pamiętam to modelki miewasz zacne.
    mam wrzucać spojlery?

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Jeszcze sie pytasz

Domyślnie

Duzo os chętnie zobaczy z racji tego iż w Warszawie nie będą. Więc wrzucaj wszystkie
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Poza działem akt nie publikujmy nagich zdjęć.
    To przez google, już raz nas pogonili.
    Dział akt jest zablokowany dla automatów googla, inne nie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Jak się wyrobię z pracy to postaram się wpaść.
    No fajnie fajnie.
    Zawsze mnie zastanawiało skąd Sebastian bierze takie ładne świeże i mniamuśne modelki .. Może dowiem się na żywca
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    ...........Zawsze mnie zastanawiało skąd Sebastian bierze takie ładne świeże i mniamuśne modelki .. Może dowiem się na żywca
    Nie bądź naiwny .... W "pewnych środowiskach" znalezienie chętnej do tego typu fot "modelki" jest dużo łatwiejsze niż się komukolwiek wydaje .....

A odnośnie wystawy ; jak się komuś podoba tematyka i sposób prezentacji/technikalia to czemu nie ....
    Wszystko jest dla ludzi, przecież.... ;

Domyślnie

Archibald...kurczę...w których to "pewnych środowiskach" ? Nosz stary już jestem i zjeździłem trochę świata a nadal nie wiem :P
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów