Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Churchyard

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie Churchyard

Domyślnie

Klimat jest... to drzewo po lewej mi nie pasi.. tak dziwna, ciemna plama, ale wiem... nie pasowało wycinać

Domyślnie

a ja sie juz przyzwyczailem do twoich kwadratow i tak dziwnie mi sie ogloda heh
    emeryt

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    Klimat jest... to drzewo po lewej mi nie pasi.. tak dziwna, ciemna plama, ale wiem... nie pasowało wycinać
    dlugo sie zastanawialem jak skadrowac, ale ostatecznie zdecydowalem ze z obu stron przymkne kadr drzewkami.

Domyślnie

super widze kontynulujesz nowy sposob rejestracji obrazu (znaczy nowy w twoim stylu)
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Ze względu na rozmyte chmury, muszę zapytać. Jaki filtr szary zastosowałeś (nd ile?), i jaki czas uzyskałeś dzięki nie mu. Dziękuje bardzo.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Mnie się strasznie podoba
    Niesamowity klimat

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

dzieki za mile slowa.

Cytat Zamieszczone przez Radosso Zobacz posta
    Ze względu na rozmyte chmury, muszę zapytać. Jaki filtr szary zastosowałeś (nd ile?), i jaki czas uzyskałeś dzięki nie mu. Dziękuje bardzo.
    polaczenie ND400 i GND 1.2, czas 45sekund (chmury przemieszczaly sie BARDZO szybko, bo byl mocny wiatr, normalnie uzyskanie takiego "ruchu" to okolo 90-120 sekund).

Domyślnie

niezla jazda z tymi chmurami.
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

No świetne!
    A najlepsze, że "efekty specjalne" nie przyćmiły całego zdjęcia. Do tego ten szeroki kąt z płytami nagrobnymi na pierwszym planie... Świetne
    Dużo sprzętu, mało czasu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów