Zamierzam rozpocząć nową serię portretów, coś ode mnie dla mnie :] czyli nie tylko to czego chcą klienci
Co jakiś czas będę wrzucać tutaj kolejne dzieciakiZaczyna:
Szukaj
Zamierzam rozpocząć nową serię portretów, coś ode mnie dla mnie :] czyli nie tylko to czego chcą klienci
Co jakiś czas będę wrzucać tutaj kolejne dzieciakiZaczyna:
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Dawaj wiecej, a nie kazesz komentowac lobuzie jeden!
Jako karykatura sprawdza się bardzo fajnie. Nie wiem czy tak pokazana kobieta, by się ucieszyła ;P
Kobiety też będą![]()
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
takie portrety (tylko w zenujacej jakosci) przewazaja w polskiej i nie tylko polskiej reporterce od wielu lat niestety. bo tak jak to wykonanie jest fajne i karykaturalnie zamierzone to reporterka wynika z glupoty fotografujacych.
Misher - dawaj kolejne
ps. ta wycinanka z bialego tla troche za bardzo widocznaszczegolnie na dzinsach
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Niestety dość często widać taki syndrom "leniwego" fotoreportera z szerokim szkłem.
model był na czarnym tle, tutaj nie zauważyłem - coś musiało się w "międzyczasie" na warstwach zadziać. Dzięki za czujnosć - już poprawiłem
Bardzo proszęspecjalnie dla Ciebie się pospieszyłem, bo miałem ogarnąć w przyszłym tygodniu
Przed Państwem:
Korpo Adaś
Ostatnio edytowane przez Misher ; 05-10-2014 o 17:02
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
no jak dla mnie to miażdże :P
niestety polaczenie glowy z korpusem wyszlo gorzej (nienaturalnie) niz w pierwszym i usta jakos zmasakrowales. choc klimat korpo dobrze oddany - jesli pognieciona koszula byla zamierzona to tym bardziej, jesli nie - to dobrze wyszlo. czyli nadal trzymasz poziom :P
ogolnie seria zapowiada sie ciekawie i bede sobie zagladal w ten watek
Ostatnio edytowane przez sailor ; 05-10-2014 o 19:37
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Myślę, że akceptacja takiego portretu zależy od dystansu do siebie. Widywałem ludzi płaczących nad karykaturą jak i śmiejących się z samych siebie![]()
Skontaktuj się z nami