Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Kindergarten

Domyślnie Kindergarten

Zamierzam rozpocząć nową serię portretów, coś ode mnie dla mnie :] czyli nie tylko to czego chcą klienci

Co jakiś czas będę wrzucać tutaj kolejne dzieciaki Zaczyna:

Wojowniczy Maciek

Zapraszam do komentowania!
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dawaj wiecej, a nie kazesz komentowac lobuzie jeden!

Domyślnie

Jako karykatura sprawdza się bardzo fajnie. Nie wiem czy tak pokazana kobieta, by się ucieszyła ;P

Domyślnie

Kobiety też będą
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lailonn Zobacz posta
    Jako karykatura sprawdza się bardzo fajnie. Nie wiem czy tak pokazana kobieta, by się ucieszyła ;P
    Facet może się nie ucieszyć na widok swojej głowy, która jest 2x większa od tułowia, a co dopiero kobieta. Chyba, że jej niektóre "atrybuty" będą na zdjęciu... bochenkowate.

BTW osobiście jestem na nie za tego typu "portretami".
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Facet może się nie ucieszyć na widok swojej głowy, która jest 2x większa od tułowia, a co dopiero kobieta. Chyba, że jej niektóre "atrybuty" będą na zdjęciu... bochenkowate.

Modelowi się podoba

Dzięki za komentarz
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    takie portrety (tylko w zenujacej jakosci) przewazaja w polskiej i nie tylko polskiej reporterce od wielu lat niestety. bo tak jak to wykonanie jest fajne i karykaturalnie zamierzone to reporterka wynika z glupoty fotografujacych.
    Misher - dawaj kolejne

ps. ta wycinanka z bialego tla troche za bardzo widoczna szczegolnie na dzinsach
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    takie portrety (tylko w zenujacej jakosci) przewazaja w polskiej i nie tylko polskiej reporterce od wielu lat niestety. bo tak jak to wykonanie jest fajne i karykaturalnie zamierzone to reporterka wynika z glupoty fotografujacych.
    Niestety dość często widać taki syndrom "leniwego" fotoreportera z szerokim szkłem.

ps. ta wycinanka z bialego tla troche za bardzo widoczna szczegolnie na dzinsach
    model był na czarnym tle, tutaj nie zauważyłem - coś musiało się w "międzyczasie" na warstwach zadziać. Dzięki za czujnosć - już poprawiłem

Misher - dawaj kolejne
    Bardzo proszę specjalnie dla Ciebie się pospieszyłem, bo miałem ogarnąć w przyszłym tygodniu

Przed Państwem:

Korpo Adaś
    Ostatnio edytowane przez Misher ; 05-10-2014 o 17:02
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misher Zobacz posta

Bardzo proszę specjalnie dla Ciebie się pospieszyłem, bo miałem ogarnąć w przyszłym tygodniu

Przed Państwem:

Korpo Adaś

no jak dla mnie to miażdże :P
    niestety polaczenie glowy z korpusem wyszlo gorzej (nienaturalnie) niz w pierwszym i usta jakos zmasakrowales. choc klimat korpo dobrze oddany - jesli pognieciona koszula byla zamierzona to tym bardziej, jesli nie - to dobrze wyszlo. czyli nadal trzymasz poziom :P
    ogolnie seria zapowiada sie ciekawie i bede sobie zagladal w ten watek
    Ostatnio edytowane przez sailor ; 05-10-2014 o 19:37
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Myślę, że akceptacja takiego portretu zależy od dystansu do siebie. Widywałem ludzi płaczących nad karykaturą jak i śmiejących się z samych siebie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów