Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Tablet jako ramka cyfrowa.

Witajcie, ostatnio upadł mi mój Nexus 7 i ekran troszkę na tym ucierpiał, uznałem, że wymiana szybki jest nie opłacalna i chciałbym zrobić sobie z niego ramkę cyfrową do pokoju. Czy znacie jakąś dobrą aplikację? Fajnie gdyby sama się ściemniała lub wyłączała wieczorem, i żeby nie ciągnęła tyle baterii, że tablet podpięty pod ładowanie będzie się rozładowywał. Ktoś, coś?

rensela
    Gość

Domyślnie

Zdjęcia będą się wyświetlać na ekranie, a on jest uszkodzony, więc jak sobie to wyobrażasz?

Domyślnie

Ekran (szybka odpowiadająca za dotyk) jest pęknięta i dotyk w pewnych miejscach nie działa w ogóle lub gorzej. Pęknięcie jest prawie niewidoczne, jeśli tablet stoi na biurku, przy oglądaniu filmu na nim ciężko jest zauważyć tę skazę.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 22-09-2014 o 08:23 Powód: pis. ("nie widoczna", tą---->tę)

Domyślnie

Dayframe, photodream. Pewnie jest tego więcej. Sam mam w szafie stary tablet Archosa, który już jest za słaby aby z niego komfortowo korzystać ale na ramkę może się nada? Jedyny problem, że ma jakieś stare aplikacje i stary sklep, więc nie wiem co znajdę. Swoją drogą tablety tak szybko się starzeją, że pewnie coraz więcej ich będzie przekształcanych w ramkę foto

Aha, w moim Archosie jest nawet aplikacja "ramka na zdjęcia", więc nic nie trzeba ściągać.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 22-09-2014 o 08:22

Domyślnie

Dayframe w wersji prime serdecznie polecam. Da się ustawić by aplikacja się sama włączała o określonej godzinie i wyłączała wieczorem. Teraz tylko wykonać z drewienka ładną podstawkę na tablet i gotowe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    w moim Archosie jest nawet aplikacja "ramka na zdjęcia", więc nic nie trzeba ściągać.
    Nexusy są ubogie więc tam trzeba wszystko dogrywać

Uprawnienia umieszczania postów