"Jak uruchomisz jego skrót"
łatwo powiedzieć jak się nie da bo komunikat wyskakuje![]()
Szukaj
"Jak uruchomisz jego skrót"
łatwo powiedzieć jak się nie da bo komunikat wyskakuje![]()
Może w trybie instalacji ?
Domyślnie podczas instalacji z oryginalnej płyty, są zaznaczone pliki. Może jakaś niestandardowa instalacja była.
Wyszukaj na stronie Microsoftu ten Windows Defender i tam będzie jak go doinstalować.
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Nie wiem jaka instalacja była. Kupiłem laptopa z systemem - ja jedynie zaznaczyłem kilka opcji na końcu.
Jak to nie?
Kupujesz laptopa wraz z windowsem (nie do końca zainstalowanym - zostaje lekka konfiguracja). Kiedyś to dostawałś płytkę z oprogramowaniem do kompa później weszły recovery. W win XP i win7 klucz był zapisany na naklejce na spodzie laptopa, w win8 klucz zapisany jest w UEFI (czy jak to się tam nazywa).
Chyba, ze się wyłączył po zainstalowaniu noda
Witam.
Jeśli problem dalej występuję spróbuj przeskanować go "ComboFix" "AdwCleaner" "CClenear". Sprawdź sobie również programem Comodo Kil Switch i zobacz, czy, aby jakiś podejrzany plik nie zalega w rejestrze.
Ja bym się bał combofixa używać
On albo faktycznie problem naprawi albo tak sprawę spieprzy, że tylko reinstalka systemu pomoże![]()
chyba i tak mnie czeka reinstal![]()
mój nowy PC z i7 na pokładzie i dyskiem SSD czasem na kilka sek 2-4 sek zwalnia i za chwile przyspiesza i się uspokaja. Może to być wirus czy mój SSD łapie "zwiechy" ?
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Skontaktuj się z nami