w jakiej odległości masz ten mikrofon??? ciekawe czy zwykły na jack też podejdzie czy tylk odedykowany do tego body.
Dzis zauważyłem już chyba hot piksele, akurat tym się nie przejmuje, a jak u was z tym wyglada???
oby ich było nie za dużo.
porównywałem nefy z d80 i 7100, no i powiem że spodziewałem się wiekszej różnicy jeśli chodzi o iso. taka ciekawostka 3200(czyli rozszerzone w d80) struktura szumu jak dla mnie jest bardziej przyjemna dla oka niż niebieskie wypryski na rozszerzeniu w 7100. takie głupie porównanie, pewnie przy obróbce sytuacja bedzie wyglądała inaczej narazie bede miał problem bo nie mam w czym wywołac raw. lightroom nie chce otworzyć, a capture nx otwiera ale też nie mogę ustawić ekspozycji, picture control, i fotka na ekranie ma już 66% swojej wielkości tak jakby miała ok8mpx. czyli też cos nie tak. teraz trzeba sobie skombinowac nowsze wersje programów.
jak wygląda u Was naświetlanie ja mam czasem wrażenie jakby nideoświetlał zdjęć w świetle sztucznym w pomieszczeniu. pewnie to też będzie kwestia ustawiń
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami