Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Ive Mendes

Domyślnie Ive Mendes

Ive Mendes brazylijska "Sade"
    Fotki z koncertu który odbył się w Kołobrzegu w amfiteatrze z okazji 75tej rocznicy obchodów "Dni Morza", które odbywały się w dniach 22-24.06.2007. I pomyśleć że miałem nie iść. Dobrze że w ostatniej chwili zmieniłem zdanie, warto było, dla koncertu i dla fotek (chyba ).
    Chciałbym dodać, że jest to mój debiut w tego rodzaju fotografii, i muszę przyznać że już się zakochałem
    Co się będę rozpisywać, zobaczcie sobie sami...

PS
    przed występem Ive zaśpiewały jeszcze Dorota Miśkiewicz i Tatiana Okupnik, to tak apropos i w celu uzupełnienia informacji o koncercie

Dobra, koniec biadolenia, do rzeczy, polecam czarne tło

1.

2.

3.

4.

5.

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

popatrz popatrz, byliśmy w takim razie obok siebie
    a koncert faktycznie dała świetny, niestety publiczność nie dorosła do takiej muzyki...
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

"Chciałbym dodać, że jest to mój debiut w tego rodzaju fotografii, i muszę przyznać że już się zakochałem"

No no fotki wypasione
    podoba się, debiut udany
    tylko na ostatnim troszkę nóg szkoda...
    no i z uwagi na ilość może lepiej do "reportaż"
    ogólnie foty na plus
    pozdrawiam
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

bombel
    Gość

Domyślnie

Jak dotąd, znałem ją tylko ze słyszenia, a - jak się okazuje -szkoda. Obraz nie ustępuje dźwiękom, których czasem lubię posłuchać.

Odważna kieca.

A zdjęcia ładne!

Domyślnie

bardzo podoba mi sie nr 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    popatrz popatrz, byliśmy w takim razie obok siebie
    a koncert faktycznie dała świetny, niestety publiczność nie dorosła do takiej muzyki...
    Faktycznie, chyba wiem kim jesteś, poznaje po sygnaturce w twojej stopce, w szczególności po tym N80-200. Nie sądziłem że aż cię z Poznania przywiało na ten koncert . W takim razie jak tam twoje zdjęcia, kiedy coś zaprezentujesz? jestem ciekaw jak wyszły foty z tego N80-200, ja niestety narazie tylko kit do dyspozycji

A co do publiki to masz rację, niestety nie dorosła do takiej muzyki. Ja osobiście nie słyszałem jej twórczości przed koncertem, ale czytałem że gra cos w rodzaju Sade, a Sade to ja moge słuchac w nieskończoność. Po koncercie nie omieszkałem sobie zorganizować jej album

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

fajne fotki i babka

Domyślnie

W takim razie też wie kim jesteś bywało, że działaliśmy ramię w ramię
    Do Kołobrzegu przywiał mnie urlop, mieszkałem u ciotki na Mariackiej przez tydzień
    Zdjęcia podobają mi się, oddają to co widziałem. Oprócz publiczności nie podobał mi się jeszcze wasz prezydent - poziomem równał chyba do Leppera... A moje zdjęcia za momencik
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

oj żeby tak tasiemka pękła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    W takim razie też wie kim jesteś bywało, że działaliśmy ramię w ramię
    Do Kołobrzegu przywiał mnie urlop, mieszkałem u ciotki na Mariackiej przez tydzień
    Zdjęcia podobają mi się, oddają to co widziałem. Oprócz publiczności nie podobał mi się jeszcze wasz prezydent - poziomem równał chyba do Leppera... A moje zdjęcia za momencik

Tak tak, zdecydowanie ramie w ramię
    A co do prezydenta to faktycznie mnie się też za bardzo nie podobało jego wystąpienie, aczkolwiek muszę Ci powiedzeć że on jest taki naprawdę, naturalny, prywatnie - miałem przyjemność go poznać osobiście jak pracowałem w szkole, był dyrektorem innej placówki edukacyjnej

Cytat Zamieszczone przez madmips Zobacz posta
    oj żeby tak tasiemka pękła
    Oj nie ładnie kolego Madmips, nonono :P, ta sukienka była piękna i wierz mi że ona wystarczyła do pełni szczęscia

PS
    dzięki za tak szybką reakcję na zdjęcia, i dzięki za miłe słowa apropos fotek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów