A ja tradycyjnie idąc pod prąd piwnej hipsterki piłem sobie wczoraj Trappist Orval. Ale nie zachwyciło mnie, może dlatego że wolę bardziej słodowe a to było zwyczajnie kwaśne i pozbawione tego co uwielbiam w belgach czyli aromnatów.
Szukaj
A ja tradycyjnie idąc pod prąd piwnej hipsterki piłem sobie wczoraj Trappist Orval. Ale nie zachwyciło mnie, może dlatego że wolę bardziej słodowe a to było zwyczajnie kwaśne i pozbawione tego co uwielbiam w belgach czyli aromnatów.
I jak wrazenia? generalnie to prawie takie samo piwo jak Brackie Imperial. Oba to dzielo Dziełaka, z tym, ze grand prix ma troche ulepszona receptureMi Brackie jakos nie podeszlo, ten ciechan znacznie lepszy, ale chyba pierwsza warka byla smaczniejsza od tego co teraz mozna dostac.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 21-08-2014 o 22:06
Standardowo nie chce mi się wyciągać aparatu relaksując się przy piwku wiec zdjęcie z sieci i znów powtórka tego samego smaku...
Calkiem fajne
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Nie jest to piwko do gaszenia pragnienia (przynajmniej nie dla mnie), nie jest to też piwo by szybko je wypić... Wg. mnie najlepiej smakuje pite niewielkimi łyczkami, dla smaku... Aczkolwiek jeśli ktoś nie lubi żadnego ciemnego piwa, to tego tym bardziej nie polubi.
A ja tak nietypowo chyba pojadę. Pojawiła się wreszcie zielona Coca Cola - już jakiś czas temu ją zaanonsowali. Bałem się, że będzie podobna historia, jak z Zero, ale nie - smakuje niemal identycznie, jak czerwona, a ma prawie dwa razy mniej kalorii
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami