Close

Strona 100 z 193 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1 000 z 1929

Domyślnie

Dobre oko i najlepsza reklama dla tego malucha. Większość chyba na szerokim, dla dłuższych ogniskowych brak tematu czy już za ciemno?

Domyślnie

Świetne foty, Mariusz. Ciekawe co na to lustrzankowi krzykacze gardzący kompaktami.
    Zdradzisz gdzie powstała ta seria?
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Wszystko wskazuje na Jajponię.

Domyślnie

Tokio i Osaka więcej nie poznaję.

Mariusz, jak zwykle dobrze, bardzo dobrze, trzy z plusem.
    Kolejny post potwierdzający, że lustrzanka z plecakiem szkieł, to niekoniecznie jest to co w podróży jest najbardziej potrzebne.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Dziękuje Kolegom za dobre słowa. Tak, to Jajponia , różne lokacje.
    Zdjęcia poprzednie były wyłącznie z 1.8 z szerokiego kąta, który statystycznie ustawiany jest przeze mnie najczęściej (przygniatająco). Ekwiwalent 28mm bardzo lubię. W sumie Ricoh GR by pewnie był dla mnie lepszy.
    Tym niemniej zoom, szczególnie w dobrych warunkach świetlnych, przydaje się.

Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 10-08-2014 o 15:42

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A dla mnie takie tam... ale ja nie jestem taki swiezy jak Wy jezeli chodzi o Azje Mariusz brales nexa/fuji tez?

Domyślnie

Żona pstrykała Fuji X-M1 z 35mm, miałem jeszcze 14mm do tego ale nie ograrniała UWA za bardzo tym razem. Ja nosiłem na ramieniu cegłę D700 z 24-120, ale często przeklinałem swój konserwatyzm. Na następną wyprawę już go sobie daruję chyba.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Oszczędny w słowach
    Miasto
    wielkopolska

Domyślnie

Za kilka tygodni kończy mi się gwarancja na RX100. Wspominacie na forum, że serwis Sony jest bardzo przychylny wszelkim naprawom sprzętu. Czy mogę ot, tak sobie wysłać sprzęt do "przeczyszczenia"? Bardzo dbam o RX ale mam na szkle jakieś błyszczące 'kropki" (tak ze 2, 3 ) i usunąć ich nie mogę.

Czy istnieje możliwość przypisania funkcji wersji z czarnobiałym mocnym gradientem czy też zwiększonym cz-b kontrastem żeby można było szybko sięgnąć po te funkcje? Już przypisałam do fn ale zanim to znajdę to muszę pokręcić tym kółkiem i szukać w tych wszystkich niepotrzebnych bajerach?

Pozdrawiam

Domyślnie

Mariusz, jak zwykle bardzo przyjemnie ogląda się Twoje zdjęcia

Klika już obrobionych z tegorocznych wakacji na Majorce. W większości przypadków miałem uwieszoną drugiej ręki córę jako "ułatwienie", ale coś tam udało się pstryknąć. Jak znajdę trochę czasu, to opiszę wrażenia z używania RX100III na wakacjach. W kilku słowach: spokojnie daje radę i raczej to będzie mój jedyny aparat na takie wyjazdy.

Piękne klify wieczorem...

... i za dnia

30s z życia zatoki

Czerwone ziemie - jeden z charakterystycznych znaków tej wyspy

I selfie w kawiarni

Domyślnie

No całkiem przyjemne te zdjątka
    Właśnie się zastanawiam, czy nie zrobić sobie podmiany Fuji X100 na RX100 MKII
    Pozdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Strona 100 z 193 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150 ... OstatniOstatni