Close

Strona 50 z 189 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100150 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 1929

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

W stosunku do rx100 różnicy w jakości nie zauwazysz. Przy tak jasnym obiektywie to iso 200 no sporadycznie iso 400 (w ex1. tak mam), a te w nikonie są bardzo dobre. O małej GO zapomnij podobnie jak w rx100, oczywiście da się ją uzyskać, ale trzeba spełnić określone warunki i jest mniej możliwości niż przy apsc. Jak chcesz się bawić GO to lepiej coś z apsc (bezlustra) z odpowiednim obiektywem. Tutaj dużego wyboru nie ma, a taki jak 18-105 (27- (~)157 mm) to narazie nie istnieje. A może spróbuj do tego 18-105 podpiac przez przejsciowke jakiegoś bezlusterkowca?Eee no przecież są odpowiedniki 27-300 mm w NX, NEX i m4/3, więc w czym problem?

Bardzo małej GO też nie potrzebujesz chyba bo w 18-105 przy f3,5-5,6 i tak jej nie masz.
    Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 19-07-2013 o 13:18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    No niestety, to nie ta polka jakosci.. :/
    Pokaz prosze z ciekawosci na jakiej polce jakosci jest twoja fotografia
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    Mekano - plis - pokaż tę półkę jakości. Czasami zaglądam i czytając Twe wpisy aż się spalam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrawi Zobacz posta
    W stosunku do rx100 różnicy w jakości nie zauwazysz.

A może spróbuj do tego 18-105 podpiac przez przejsciowke jakiegoś bezlusterkowca?Eee no przecież są odpowiedniki 27-300 mm w NX, NEX i m4/3, więc w czym problem?

Bardzo małej GO też nie potrzebujesz chyba bo w 18-105 przy f3,5-5,6 i tak jej nie masz.
    Nie porownywalam zadnych kompaktow, do RX100, ale jezeli ten Nikon jest taki dobry to z checia poczytam o nim wiecej.
    Przejsciowki raczej mnie nie interesuja, bo wole zeby byl AF automatyczny, a nie manualny.
    Jakie ty widziales odpowiedniki 27-300? Bo ja jakos nie znalazlam.

Mam 35mm 1.8 do malej GO.
    Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    No ja juz pisalam wiele razy, to po co mam sie powtarzac, kompakty sa slabe jakosciowo, przy wysokich ISO, w pierwszych lepszych chwilach nie poradza sobie tak jak bezlusterkowiec, czy lustrzanka.
    Dlatego granica jakosci, to jest Nikon d90, a jezeli ten Nikon jest juz tak stary, ze kompakty moga mu dorownac to widocznie mnie cos ominelo i nie jestem na biezaco..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

tu ma zastosowanie zremiksowana sentencja: non qualitas, sed quantitas
    Völkchlor

Domyślnie

az mi sie przypomniały moje rozterki przed zakupem Contaxa 645, czy ja potrzebuję aż tak dobrego aparatu

(przy czym nie o kasę chodziło)
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    az mi sie przypomniały moje rozterki przed zakupem Contaxa 645, czy ja potrzebuję aż tak dobrego aparatu

(przy czym nie o kasę chodziło)
    Hehe, dokladnie jak u mnie, 1.5 roku sie zastanawialem, w koncu kupilem, i czy robie lepsze zdjecia? ;]
    Canon

Strona 50 z 189 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100150 ... OstatniOstatni