Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Mój prywatny Bajkonur*

* dziwne mam wrazenie, ze juz ktos uzyl tego tytulu - jesli plagiat to przepraszam!

Komin mojej osiedlowej kotlowni na tle dzisiejszego nieba.

Nie przesadzone?
    A kadr?
    Niebo w miare dramatyczne?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Poznań

Domyślnie

kadr jest bezsensu.
    niebo moze być, komin powinien być wyeksponowany jakoś.
    pozdrawiam
    oko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jeras Zobacz posta
    kadr jest bezsensu.
    Jesli mozesz to rozwin prosze.

Cytat Zamieszczone przez jeras Zobacz posta
    niebo moze być, komin powinien być wyeksponowany jakoś.
    Mam wrazenie ze wyeksponowanie komina spowodowaloby, ze fotka powinna znalezc sie w dziale 'architektura' a nie 'abstrakcyjne'. Wlasnie liczylem sie, ze poznam jak twoim zdaniem powinien byc wyeksponowany?

Pzdr.

Domyślnie

Anchel, doprowadć w PSie komin do niemal zupełnej czerni zaś niebo podkreśl mocno - szare chmury zmień w białe itd - moim zdaniem będzie ciekawsze, ewentualnie zamień to w czerwono-czarne zdjęcie (niebo w krwistą czerwień, chmury żółte, a komin czarny)
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Poznań

Domyślnie

[quote=anchel;341180]Jesli mozesz to rozwin prosze.

otoz komin nie schodzi się w róg co myślę że byłoby ciekawsze,
    nie ma żadnej równowagi dla komina lecącego na bok - żadnego pionu.

co do wyeksponowania komina to zgadzam sie z przedmówca najlepiej byłoby go tylko zarysować czernią, bo kolorów to już zadnych nie wyciągniesz z tego zdjęcia, a w chwili obecnej jest nijaki, za bardzo wtapia sie w tło.

pozdrawiam
    oko

Domyślnie

Hmmm... Kadr mial byc dynamiczny - stad pochylenie (co do centymentra do rogu to ok - mozna przesunac ;] ).

Natomiast kolory no coz... Po pierwsze ok - sprobuje pojechac w calkowita abstrakcje i pobawic sie nimi (spoko jest - zdjecie w rawie, PS wyciagnie wszystkie jak mu rozkaze) - kto chce przesle nefa i robta co chceta! Z checia zobacze wyniki nawet tu w temacie.

Ale moim zamiarem bylo takie zaprezentowanie tego zdjecia, zeby raczej uruchomialo wyobraznie - raczej chodzilo mi o skojarzenia na zasadzie: "o kurcze, rzeczywicie jak przymknac oko to ten widoczek przypomina gotowa do startu Saturn V". Celowo zatem niemal nie psute.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    Hmmm... Kadr mial byc dynamiczny - stad pochylenie (co do centymentra do rogu to ok - mozna przesunac ;] ).

Natomiast kolory no coz... Po pierwsze ok - sprobuje pojechac w calkowita abstrakcje i pobawic sie nimi (spoko jest - zdjecie w rawie, PS wyciagnie wszystkie jak mu rozkaze) - kto chce przesle nefa i robta co chceta! Z checia zobacze wyniki nawet tu w temacie.

Ale moim zamiarem bylo takie zaprezentowanie tego zdjecia, zeby raczej uruchomialo wyobraznie - raczej chodzilo mi o skojarzenia na zasadzie: "o kurcze, rzeczywicie jak przymknac oko to ten widoczek przypomina gotowa do startu Saturn V". Celowo zatem niemal nie psute.
    ftpa znasz
    szkoda, że to już nie to samo forum...

bombel
    Gość

Domyślnie

anchel, Bajkonur jest ekstra. Rakieta startuje za 2 minuty i tak to wygląda. Ja co prawda pokusiłbym się o jakieś zabawy (na Bajkomurze wszystkie rakiety są czerwone ), ale tak jak jest, jest i tak świetnie.

Domyślnie

Erie wieczorkiem wrzuce!

Bombel dzieki za opinie ale ruskie rakiety jednak w ogole nie sa czerwone hehe - specjalnie sprawdzalem!

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    Bombel dzieki za opinie ale ruskie rakiety jednak w ogole nie sa czerwone hehe - specjalnie sprawdzalem!
    Eee tam, nie są... Chcieć, to móc - Twoja może być czerwona

Dissclaimer: oczywiście jeśli autor wyrazi taką wolę, to natychmiast zdjęcie znika, i tak dalej, i tak dalej).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów