* dziwne mam wrazenie, ze juz ktos uzyl tego tytulu - jesli plagiat to przepraszam!
Komin mojej osiedlowej kotlowni na tle dzisiejszego nieba.
Nie przesadzone?
A kadr?
Niebo w miare dramatyczne?
Szukaj
* dziwne mam wrazenie, ze juz ktos uzyl tego tytulu - jesli plagiat to przepraszam!
Komin mojej osiedlowej kotlowni na tle dzisiejszego nieba.
Nie przesadzone?
A kadr?
Niebo w miare dramatyczne?
kadr jest bezsensu.
niebo moze być, komin powinien być wyeksponowany jakoś.
pozdrawiam
oko
Anchel, doprowadć w PSie komin do niemal zupełnej czerni zaś niebo podkreśl mocno - szare chmury zmień w białe itd - moim zdaniem będzie ciekawsze, ewentualnie zamień to w czerwono-czarne zdjęcie (niebo w krwistą czerwień, chmury żółte, a komin czarny)
szkoda, że to już nie to samo forum...
[quote=anchel;341180]Jesli mozesz to rozwin prosze.
otoz komin nie schodzi się w róg co myślę że byłoby ciekawsze,
nie ma żadnej równowagi dla komina lecącego na bok - żadnego pionu.
co do wyeksponowania komina to zgadzam sie z przedmówca najlepiej byłoby go tylko zarysować czernią, bo kolorów to już zadnych nie wyciągniesz z tego zdjęcia, a w chwili obecnej jest nijaki, za bardzo wtapia sie w tło.
pozdrawiam
oko
Hmmm... Kadr mial byc dynamiczny - stad pochylenie (co do centymentra do rogu to ok - mozna przesunac ;] ).
Natomiast kolory no coz... Po pierwsze ok - sprobuje pojechac w calkowita abstrakcje i pobawic sie nimi (spoko jest - zdjecie w rawie, PS wyciagnie wszystkie jak mu rozkaze) - kto chce przesle nefa i robta co chceta! Z checia zobacze wyniki nawet tu w temacie.
Ale moim zamiarem bylo takie zaprezentowanie tego zdjecia, zeby raczej uruchomialo wyobraznie - raczej chodzilo mi o skojarzenia na zasadzie: "o kurcze, rzeczywicie jak przymknac oko to ten widoczek przypomina gotowa do startu Saturn V". Celowo zatem niemal nie psute.
anchel, Bajkonur jest ekstra. Rakieta startuje za 2 minuty i tak to wygląda. Ja co prawda pokusiłbym się o jakieś zabawy (na Bajkomurze wszystkie rakiety są czerwone), ale tak jak jest, jest i tak świetnie.
Erie wieczorkiem wrzuce!
Bombel dzieki za opinie ale ruskie rakiety jednak w ogole nie sa czerwone hehe - specjalnie sprawdzalem!![]()
Skontaktuj się z nami